• 2 Μαΐου 2024,

Αλφαβητοπαρέλαση μετά θεάτρου

 Αλφαβητοπαρέλαση μετά θεάτρου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μία ακόμη συνάντηση προετοιμασίας για την επόμενη Αλφαβητοπαρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Σε προηγούμενη συνάντηση οι διοργανωτές αποφάσισαν το θέμα της φετινής Αλφαβητοπαρέλασης και θα είναι σχετικό με τα παραμύθια. «Όταν τα παραμύθια μιλούν» θα είναι ο τίτλος του γεγονότος και την Τετάρτη αποφασίστηκε η διοργάνωση να ενισχυθεί και με θέατρο.

Δώδεκα από τα δημοτικά σχολεία που θα συμμετάσχουν στο βασικό γεγονός θα αναλάβουν να παρουσιάσουν για τριάντα περίπου λεπτά μια θεατρική παράσταση στηριγμένη στο παραμύθι, το οποίο και θα επιλέξουν για την παρέλαση. Αναζητείται ο κατάλληλος χώρος, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δε θα διατίθεται για εκδηλώσεις το αμφιθέατρο του διοικητηρίου.

Η Αλφαβητοπαρέλαση του Φλεβάρη θα είναι η 14η στη σειρά και προετοιμάζεται με όρεξη από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, τους γονείς τους και τους υπόλοιπους γνωστούς διοργανωτές, όπως για παράδειγμα ο Σύλλογος  Εικαστικών Τεχνών & Φιλότεχνων Καβάλας “ARTATTACK”, το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Καβάλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης