• 20 Απριλίου 2024,

Άλλ’ αντ’ άλλων τα δρομολόγια της Ολυμπιακής. Αλλάζουν τρεις φορές μέσα σε δύο μήνες

 Άλλ’ αντ’ άλλων τα δρομολόγια της Ολυμπιακής. Αλλάζουν τρεις φορές μέσα σε δύο μήνες

 

 

 

Τρεις φορές θα αλλάξουν οι ώρες των πτήσεων της Ολυμπιακής από Καβάλα για Αθήνα μέχρι τις 17 Ιουνίου, δηλαδή μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών. Ωστόσο τα δρομολόγια θα παραμείνουν δέκα (10) στο σύνολό τους ανά εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή θα δυσχεραίνει όπως είναι φυσικό τον προγραμματισμό όλων όσων θέλουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο από και προς Αθήνα και αποτελεί άλλο ένα εμπόδιο που βάζει η Aegean στην ανάπτυξη και βελτίωση της από αέρος επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής μας με την πρωτεύουσα.

Θα αρκεστούμε  προς το παρόν στην τήρηση της υπόσχεσης που δόθηκε από πλευράς της εταιρίας ότι ο συνολικός αριθμός των δρομολογίων ανά εβδομάδα θα είναι δέκα (10) και όχι επτά όπως από την αρχή είχε προγραμματίσει και ανακοινώσει. Μετά από πιέσεις από εκπροσώπους τοπικών φορέων αύξησε τον αριθμό αυτό αλλά το γεγονός των συχνών αλλαγών των ωρών αναχώρησης μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών αποτελεί οπωσδήποτε ένα αρνητικό στοιχείο.

Οι πτήσεις θα γίνονται είτε με μικρά αεροπλάνα 78 θέσεων όταν είναι δύο τα δρομολόγια μέσα στην ημέρα είτε με airbus 160 θέσεων όταν είναι ένα την ημέρα.

Πάντα ευελπιστούμε στην έλευση κάποιου ανταγωνιστή για την περαιτέρω βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης με την Αθήνα αλλά και μιας τουλάχιστον μόνιμης (χειμώνα – καλοκαίρι) τακτικής πτήσης προς ένα ευρωπαϊκό προορισμό. Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης