Αλλαγή σκυτάλης (Δημ. Ωδείου Καβάλας) – Γράφει ο Κώστας Κατιώνης

 Αλλαγή σκυτάλης (Δημ. Ωδείου Καβάλας) – Γράφει ο Κώστας Κατιώνης

Τώρα που τα πράγματα πήραν (;) τον δρόμο τους ίσως κάποιος «θεσμικός» έπρεπε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιούλη Παπαδόπουλο (πρώην Καλ/κό Δ/ντή του Δ.Ω.Κ. )γιατί εργάστηκε στην πόλη μας με αφοσίωση  μοναδική. Μεγάλη η προσφορά του: Έφτασε τους μαθητές του Ωδείου περί τους 650, έφερε πολλούς σολίστες και τους απολαύσαμε (χωρίς εισιτήριο). ‘ Έφερε επίσης και εκκολαπτόμενους (με λαμπρό μέλλον )καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου(παιδαγωγική προσφορά).  Επίσης μαζί με τους συνεργάτες του (καθηγητές, γραμματεία , Δ.Σ.) έφερε πολλές διακρίσεις στα παιδιά του Ωδείου με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα πιο καταξιωμένα μουσικά ιδρύματα αυτού του επιπέδου.  Και όλα αυτά με καλή διάθεση, ευγένεια, φιλότιμο και αγάπη για τα παιδιά αλλά και στα γενικά καλλιτεχνικά της πόλης μας .

Επειδή όμως είμαι έξω από τους «θεσμούς» σου απευθύνω ως ένας απλός φίλος , ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φίλε  Γιούλη, για τη μεγάλη σου  προσφορά στην πόλη μας την οποία ελάμπρυνες με την δεκαετή περίπου παρουσία σου εδώ.

‘ Έχουμε όμως καθήκον , να στείλουμε εγκάρδιες ευχές για την ίδια και ίσως καλύτερη συνέχεια  του Ωδείου μας ,στον νέο καλλιτεχνικό Δ/ντή κ. Φώτη Κουτσοθόδωρο –επίσης άξιο και σπουδαίο καλλιτέχνη- και στους συνεργάτες του. Στην πόλη μας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον  (και ταλέντο) της νεολαίας  για τη μουσική παιδεία και πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε αυτό και μόνο. ΄Όλα τα άλλα είναι περιττά. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ  φίλε Φώτη και είμαι δίπλα σου, όπως ήμουν στον Γιούλη, αλλά και στο Δ.Ω.Κ. εδώ και 30 περίπου χρόνια.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΓΟΝΕΙΣ,ΔΙΔΛΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

 

Διαβάστε επίσης