• 20 Απριλίου 2024,

Αλλάζει ο καιρός από τα μέσα της άλλης εβδομάδας …

 Αλλάζει ο καιρός από τα μέσα της άλλης εβδομάδας …

Αλλάζει όπως όλα δείχνουν ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα αφού σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Σάκη ( όχι του Ρουβά) Αρναούτογλου από τις 22 , 23 του μήνα είναι πιθανό η χώρα μας να επηρεαστεί από ένα σύστημα το οποίο θα μας έρθει από την Βόρεια Ευρώπη και θα φέρει εκτός από πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.

Αυτό σημαίνει οτι αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η δράση του αντικυκλώνα που μας προσέφερε μέσα στον Οκτώβρη θερμοκρασίες Ιουνίου.

Ελπίζαμε ότι με αυτόν το αντικυκλώνα θα βγάζαμε τον μήνα αλλά μάλλον αυτή η πρόβλεψη δεν θα βγει αφού ένα χαμηλό βαρομετρικό φαίνεται ότι θα μας χαλάσει τα σχέδια.

Δεν τρέχει και τίποτα αφού έτσι και αλλιώς αυτή την καλοκαιρινή περίοδο μέσα στον Οκτώβρη την είχαμε από το πουθενά που το λένε.

Μας προέκυψε, την χαρήκαμε , κάναμε τα μπάνια μας και νιώσαμε όλοι έστω και για λίγα 24ωρα ως χειμερινοί κολυμβητές και είμαστε έτοιμοι να πάμε παρακάτω.

Οι βροχές που έρχονται , αν τελικά έρθουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και αργά ή γρήγορα θα τις συναντούσαμε στον δρόμο μας.

 

Ο κ. Απόστολος Τζουμαλάκης είναι ο διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Βέροια στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο άνθρωπος που με όλα αυτά που είχε γράψει μετά το τέλος του αγώνα με το Άβατο στην Ξάνθη πέρσι είχε προκαλέσει την εξοντωτική ποινή για την ομάδα μας η οποία όμως ευτυχώς δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και έτσι συνέχισε να υπάρχει.

Ο άνθρωπος αυτός για τον οποίο η ομάδα μας είχε ζητήσει εξαίρεση από τα παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος μας σφυρίζει ένα χρόνο μετά και πάλι σε μία όμως άλλη κατηγορία.

Μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και να μας παίξει 50 -50 γιατί δεν θέλουμε κάτι παραπάνω.

Ούτε καν έδρα.

Το  50-50 μας αρκεί.

 

Σωστός ο αντιπεριφερειάρχης ο Αντωνιάδης για την απόφαση του οι πολιτιστικοί σύλλογοι να παρελάσουν μετά τα σχολεία.

Σωστή και μπράβο !

Κατεβαίναμε να δούμε τα παδιά μας και ξερενόταν η μέση μας στην ορθοστασία μέχρι να περάσουν τα σχολεία.

Το άλλο που θα μπορούσε να γίνει ήταν πριν την κανονική παρέλαση ανήμερα της επετείου να έχουμε την παρέλαση των Πολιτιστικών Συλλόγων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Όλα θα πάνε καλά και εμείς παρακάτω.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης