Άλλο ένα όνειρο χθες βράδυ βγήκε αληθινό ! – Πάνω απο 1500 άνθρωποι στην συναυλία της Μποφίλιου (φωτογραφίες)

 Άλλο ένα όνειρο χθες βράδυ βγήκε αληθινό ! – Πάνω απο 1500 άνθρωποι στην συναυλία της Μποφίλιου (φωτογραφίες)

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσίασαν χθες το βράδυ και στο γήπεδο της Νικήσιανης το «Όμορφο Όνειρό» τους.

Η επόμενη στάση της καλοκαιρινής του περιοδείας που συνεχίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο ήταν το ορεινό χωριό του Δήμου Παγγαίου.

Πάνω από 1500 άνθρωποι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο γήπεδο της Νικήσιανης και στην κυριολεξία αποθέωσαν της Νατάσσα.

Μία παράσταση-πρόταση που έκλεισε  το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όλοι εσείς που αποφασίσατε να ανεβείτε χθες το βράδυ στο όμορφο χωριό της Νικήσιανης είχατε την  ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το όμορφο καλοκαιρινό όνειρο της πιο αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού, που κατάφερε ακόμη μια χρονιά με αποφασιστικότητα και έμπνευση, να ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Η συναυλία ξεκίνησε στις 10 το βράδυ και η δημοφιλή ερμηνεύτρια είπε και αρκετά τραγούδια απο το ξένο ρεπερτόριο.

Άλλο ένα όνειρο χθες βράδυ βγήκε αληθινό !

Λίγα λεπτά πριν ανέβει στην σκηνή η Νατάσσα φωτογραφίζεται με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του ραδιοφώνου της Πρωινής 93,7 Σταύρο Θεοχαρίδη αφού το ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗ ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτή την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία.

 

 

Διαβάστε επίσης