Λίγο κρασί , λίγο θάλασσα και το … καπέλο της !

 Λίγο κρασί , λίγο θάλασσα και το … καπέλο της !

Να ξέρετε οτι πολύ μεγάλη σημασία έχει και το καπέλο με το οποίο κατεβαίνουμε στις παραλίες αφού το καπέλο αποτελεί το Νο1 αξεσουάρ των καλοκαιρινών μας εξρομήσεων.

Και να έχετε υπόψη σας οτι απο το καπέλο που επιλέγει κανείς να φορέσει στην παραλία φανερώνει και πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Για παράδειγμα η κοπέλα της σημερινής μας φώτο είναι ένα κορίτσι χωρίς πολλά κόμπλεξ και με την καπελαδούρα που έχει επιλέξει έχει στείλει το μήνυμα οτι όπως και να έχει το πράμα αυτή πάντα θα την βρίσκει την άκρη αφού έχει επιλέξει να φορέσει στην παραλία ένα καπέλο – ομπρέλα που κάνει διπλή δουλειά και προσφέρει όπως καταλαβαίνετε και εσείς μεγαλύτερη προστασία απο τον ήλιο.

 

Πολλά τα σχόλια που κατακλύσανε κυρίως την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το FB απο την συναυλία του Ξαρχάκου και της Πρωτοψάλτη προχθές Σάββατο στο Αρχαίο Θεάτρο Φιλίππων.

Τα περισσότερα σχόλια ήταν για τον 80άρη Ξαρχάκο που έχει όμως πάνω στην σκηνή εκρήξεις 20άρη !

Όλοι συμφωνούν οτι για άλλη μια φορά ήταν φοβερός , ακούραστος και με μαεστρία διεύθυνε την ορχήστρα και απογείωσε με τα τραγούδια που ερμήνευσε η  Πρωτοψάλτη τον κόσμο που παραπονιέται μεταξύ άλλων οτι οι δύο ώρες που κράτησε η συναυλία δεν ήταν αρκετές.

Θέλω τέλος να σας θυμίσω οτι το συγκεκριμένο δίδυμο έχει έρθει και πέρσι το καλοκαίρι και είχε την ίδια επιτυχία.

Είναι γεγονός οτι κάθε καλοκαίρι αγαπητοί μου αναγνώστες μέσα απο τα διάφορα Φεστιβάλ που έχουμε στην Καβάλα μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε πάρα πολλές συναυλίες για όλα τα γούστα θα λέγαμε απο φέτος το καλοκαίρι είδαμε απο Μπρέγκοβιτς μέχρι Νταλάρα – Μαχαιρίτσα και απο Μποφίλιου μέχρι Μαραβέγια.

Αν όλα πάνε καλά η αυλαία θα πέσει με το Φεστιβάλ “Πλάι στο κύμα” τη Κεραμωτής που αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων στο ΜΑΤΙ της Αττικής και τώρα ψάχνουν να βρούνε βολική ημερομηνία μέσα στον Αύγουστο γιατί δεν θέλουν το Φεστιβάλ να γίνει αρχές Σεπτέμβρη.

Το πιο πιθανό είναι οτι το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου οι ημερομηνίες θα βρεθούν και το Φεστιβάλ θα γίνει κανονικά με Ρέμο , Βίσση και Παπακωνσταντίνου να ρίχουν την αυλαία του φετεινού καλοκαιριού.

 

Πάντως ο καιρός τον Αύγουστο είναι καλός γιατί δεν έχει φαινόμενα πρώτον και γιατί δεν έχει και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Όλα είναι υπό έλεγχο και χωρίς υπερβολές με μια ωραία δροσούλα το βράδυ που μας προσφέρει ένα ωραίο νυχτερινό ύπνο.

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε κάνει τους πιο ωραίους βραδυνούς ύπνους γιατί βοηθάει ο καιρός.

Μπορεί στην διάρκεια της ημέρας να ζοριζόμαστε λίγο παραπάνω απο τον ήλιο που καίει αλλά τα βράδια κοιμόμαστε καλά.

Απο την στιγμή που ο ήλιος θα δύσει αρχίζει σταδιακά και δροσίζει.

 

Παρά το γεγονός οτι η οικονομία της Τουρκίας πάει απο το κακό στο χειρότερο και η κτρακύλα της λίρας συνεχίζεται ο Ερντογάν δεν καταλαβαίνει τίποτα και στέλνει το μήνυμα οτι η οικονομία της χώρας του θα ανακάμωψει και οτι δεν υπάρχει καμμία κρίση να την απειλεί.

Και όλα αυτά όταν όλοι οι οικονομικοί αναλυτές μιλούν για προσφυγή στο ΔΝΤ αλλά και capital controls.

Θα φανεί ποιός απο τους δύο έχει δίκιο.

Πάντως το σίγουρο είναι οτι έρχονται για την Τούρκικη οικονομία ακόμα πιο δύσκολες ημέρες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να περάσετε καλά τις ημέρες αυτές του 15Αύγουστου και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί αυτή την εποχή θα κυκλοφορεί πάρα πολύς κόσμος στους δρόμους.

Με προσοχή και υπομονή.

Οχι βιασύνες και τρέλες.

Εμείς θα τα ξαναπούμε και πάλι το πρωί της Παρασκευής 17/8.

Καλές βουτιές , καλά τσίπουρα και καλή ξεκούραση.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

Διαβάστε επίσης