• 25 Απριλίου 2024,

Άλλος με την βάρκα μας ….

 Άλλος με την βάρκα μας ….

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το πρώτο Φθινοπωρινό μήνυμα θα το πάρουμε το μεσημέρι της Τρίτης που το μεσημέρι το

θερμόμετρο θα δείχνει τους 21 βαθμούς κελσίου.

21 το μεσημέρι και 15 το βράδυ.

Αυτό σημαίνει αυτόματα οτι ξεχνάμε για λίγο το σεντονάκι και τραβάμε απο τα πόδια την πικέ την κουβερτούλα που θα χρειαστεί σίγουρα στην διάρκεια της νύχτας.

Τρίτη και Τετάρτη η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά και απο την Πέμπτη θα αρχίσει πάλι να ανεβαίνει αλλά τα 30άρια του πρώτου 15νθήμερου να τα ξεχάσετε.

Το καλό είναι οτι αυτή η εβδομάδα φαίνεται επίσης να μην έχει φαινόμενα παρά μόνο αυτή την πτώση της θερμοκρασίας που όπως σας είπαμε θα είναι αισθητή κυρίως Τρίτη και Τετάρτη.

 

Παρόλα αυτά για ορισμένους το ταξίδι του καλοκαιριού συνεχίζεται.

Μέσα σε αυτούς και η Χριστίνα η Μπόμπα η οποία αν και παντρεύτηκε παρόλα αυτά συνεχίζει τα bachelor Party με τις φίλες της.

Μην σας πω οτι τα περισσότερα bachelor party η Χριστινούλα τα έκανε μετά το γάμο.

Καινούργια μόδα αυτή.

Να παντρεύεσαι και τα πάρτι που έπρεπε να κάνεις πριν το γάμο ως ελεύθερη να τα κάνεις μετά.

Κανένα πρόβλημα.

Αφου το κορίτσι θέλει θάλασσα εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

H σχετική πάντως φώτο που φιλοξενούμε σήμερα παραπέμπει στη γνωστή ατάκα της Αλίκης Βουγιουκλάκη ως ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ απο την ομώνυμη ταινία , “ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ”.

 

Νέο ρεκόρ συμμετοχών στο 5ο Καβάλα Night City Run με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 1300 όταν στο περσυνό αγώνα δρόμου είχαμε 1072.

Πάρα πολύς κόσμος για άλλη μια χρονιά φόρεσε τα αθλητικά του παπούτσια και κατέβηκε στην κεντρική πλατεία , διασκέδασε , χόρεψε και όταν έφτασε η στιγμή της εκκίνησης όλοι πήρανε την θέση τους.

Μπράβο στην Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας που είναι και ο εμπνευστής αυτής της διοργάνωσης.

Μπράβο στον Δήμο που βοηθά ορνανωτικά , μπράβο στην Τροχαία Καβάλας και ένα μεγαλύτερο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι κάθε χρόνο θα γίνεται νέο ρεκόρ συμμετοχών αφού διανύουμε και μία φάση που το running έχει μπεί για τα καλά στην ζωή μας.

 

Φαίνεται οτι οι μέρες που απομένουν για να βγει ο Σεπτέμβρης θα και οι τελευταίες ημέρες για την φετεινή καλοκαιρινή περίοδο που αν και δεν ξεκίνησε αρκετά καλά τελικά Ιούλιο και Αύγουστο πήγε καλά και κάλυψε τις τρύπες του Ιούνη που είναι αλήθεια οτι προκάλεσε ένα μούδιασμα στους ανθρώπους του τουρισμού.

Μπορεί ο τζίρος να ήταν χαμηλότερος σε σχέση με πέρσι αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Το θέμα είναι να κάνουμε και εμείς απο την μεριά όλα αυτά που πρέπει προκειμένου τα επόμενα καλοκαίρια να πάμε καλύτερα και τουλάχιστον οχι χειρότερα αφού υπάρχουν και οι φωνές που υποστηρίζουν οτι του χρόνου μπορεί η τουριστική περίοδο να είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν και κυρίως να κρατήσουν τις τιμές σε λογικά επίπεδα.

Τώρα που η Τουρκία ως τουριστικός προορισμός είναι τζάμπα για τους Ευρωπαίους θα πρέπει και εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας.

 

Απο πολύ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η τροχαία απέκλεισε την μία λωρίδα κυκλοφορίας επί της Τενέδου με αποτέλεσμα στο ύψος της Ιχθυόσκαλας να έχει δημιουργηθεί μία ουρά που έφτανε μέχρι την Καλαμίτσα.

Ευτυχώς πολύ γρήγορα η τροχαία αντιλήφθηκε οτι το πρόβλημα ήταν στο φανάρι μπροστά στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και με την παρουσία τροχονόμου που ανέλαβε να ρυθμίζει την κυκλοφορία έλυσε το πρόβλημα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και κυρίως να έχουμε μια καλή εβδομάδα που μπορεί να πέσει λίγο η θερμοκρασία αλλά δεν θα έχει φαινόμενα και αυτό είναι πολύ καλό.

Τρίτη και Τετάρτη θα είναι οι πιο δροσερές ημέρες της εβδομάδας.

Όλα θα πάνε καλά μην χάνετε το κουράγιο και την πίστη σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης