• 5 Μαΐου 2024,

Alpha+Star = MEGA

 Alpha+Star = MEGA

Σιγά μην έμενε η οικογένεια Βαρδινογιάννη χωρίς κανάλι.

Με το που έπεσε το μαύρο στο ΜΕΓΚΑ βγήκε ουράνιο τόξο στον Alpha και το Star που πέρασε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των δύο καναλιών που γίνονται ένα και θα είναι το νέο ΜΕΓΚΑ στο νέο τηλεοπτικό πεδίο της χώρας.

΄Ηταν μία κίνηση ματ που αφήνει ικανοποιημένους τους πάντες.

Και τον Κοντομηνά που τα τελευταία χρόνια είχε διάφορα ζόρια και την οικογένεια Βαρδινογιάννη που μετά το ΜΕΓΚΑ αφήνει την Παιανία και πάει Κηφισιά αφού εκεί έχουν μεταστεγαστεί Alpha και Star.

Όπως όλα δείχουν το συγκεκριμένο deal προετοιμαζόταν απο καιρό και απλά η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα ανακοίνωσης.

Το ΜΕGA μπορεί να έκλεισε αλλά η ζωή συνεχίζεται και μάλιστα με νέες τηλεοπτικές εκπλήξεις.

 

Στο θέμα της περικοπής ή οχι των συντάξεων παίζεται το γνωστό έργο με την ελληνική πλευρα να λέει τα δικά της  και οι Ευρωπαίοι τα δικά τους που για άλλη μια φορά δεν έχουν καμμία σχέση με τα δικά μας.

Με λίγα λόγια διαφορερική είναι η εκτίμηση που γίνεται απο την ελληνική κυβέρνηση και διαφορετική απο τους δανειστές.

Εμείς λέμε οτι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο όσο αφορά την μη περικοπή τους και την ίδια ώρα κορυφαίοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν οτι αν δεν περικοπούν οι συντάξεις τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Υπάρχει μία διάσταση απόψεων που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως είναι η πρώτη φορά που η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αισιόδοξη για την τελική έκβαση της υπόθεσης που θα γείρει τελικά στην μη περικοπή αφού τα νούμερα αυτά την φορά είναι μαζί μας.

Το υπερπλεόνασμα φαίνεται να γέρνει την πλάστιγα προς την ελληνική πλευρά και την κυβέρνηση του Τσίπρα που θέλει να μπει στο 2019  με αυτό το επίτευγμα.

Πρώτα η μη περικοπή των συντάξεων και εν συνεχεία ή μη μείωση του αφορολόγητου που επίσης είναι τεράστιο θέμα και θα πρέπει αυτή ή η επόμενη κυβέρνηση να αποφύγει γιατί θα σφίξει ακόμα περισσότερο την θηλειά στο λαιμό των ελλήνων.

 

Μετά τον θάνατο του καλού φίλου Μανώλη Κελαϊδίτη ένα ακόμα καλό παιδί μόλις 47 ετών βιάστηκε να φύγει απο αυτή την μάταιη ζωή  και έκοψε δρόμο…

Ο λόγος για το Τάσο Ναθαναηλίδη τον οποίο και γνωρίσαμε οι περισσότεροι ως ιδιοκτήτη του μπάρ τζαζ ροκ που έχει την δική του πορεία στη νυχτερινή διασκέδαση της Καβάλας ιδιαίτερα την δεκαετία του 90.

Ηταν γνωστό οτι ο Τάσος τα τελευταία χρόνια είχε αρρωστήσει αλλά αντιμετώπιζε με αισιοδοξίασ και χαμόγελο και αυτή την κατάσταση.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε αφού προχθές το ξημερώματα έχασε την μάχη στο Γ.Ν. Καβάλας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Σύμφωνα με τα τσακάλια της ΕΜΥ το επόμενο διάστημα που συμπίπτει και με τις πρώτες ημέρες τυο Νοέμβρη θα είναι σα να μπαίνει η Άνοιξη με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και υγασίες τροπικές.

Για παράδειγμα την Παρασκευή η θερμοκρασία στην Καβάλα θα φτάσει ακόμα και τους 24 βαθμούς.

Υπάρχουν και αυτοί που λένε οτι και ο Νοέμβρης θα είναι περίπου σαν τον Οκτώβρη , δηλαδη ήπιος και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Είμαστε έτοιμοι να κατεβάσουμε τα κοντομάνικα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την καλοκαιρία της εποχής.

Ακόμα και με ένα φουτεράκι νιώθεις περίεργα προς το μεσημέρι.

 

54 ημέρες μόνο ημέρες μας χωρίζουν απο τα φετεινά Χριστούγεννα που πέφτουν ημέρα Τρίτη.

Δευτέρα το γνωστό πάρτι στους πεζόδρομους Τρίτη Χριστούγεννα , Τετάρτη δεύτερη μέρα Χριστουγέννων , Πέμπτη και Παρασκευή του Αγίου ενδιάμεσα Σάββατο αργία και Κυριακή ξεκούραση απο την … ξεκούραση.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης