Αν είναι έτσι η νοσηλεία του , πως είναι άραγε οι διακοπές του ;

 Αν είναι έτσι η νοσηλεία του , πως είναι άραγε οι διακοπές του ;

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από την πολυτελής σουίτα στην οποία νοσηλεύεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος πρόσφατα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η σουίτα στην οποία νοσηλεύεται έχει γραφείο , σαλόνι , τραπεζαρία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να μπορεί να ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του.

Είναι νοσηλεία – διακοπές για τον πλανητάρχη που έπεσε και αυτός θύμα ενός ιού που μέχρι πριν από μερικούς μήνες απαξίωνε και υπόβάθμιζε.

Όταν όμως βγήκε το τεστ που τον έδειχνε θετικό άρχισε να τον λούζει κρύος ιδρώτας.

Ευτυχώς όλα πάνε καλά και φαίνεται ότι τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια ή αν θέλετε παραμείνανε ήπια με την παρέμβαση των γιατρών που του χορηγήσανε διάφορα κοκτέϊλ φαρμάκων προκειμένου να αποφύγουν μια δυσάρεστη εξέλιξη στην υγείας του.

Τα ερωτήματα , κυρίως για την επόμενη ημέρα του προέδρου πάρα πολλά αφού οι ΗΠΑ είναι σε τροχιά εκλογών και καταλαβαίνετε ότι η προεκλογική του εκστρατεία προς το παρόν πάει περίπατο.

Πάντως εκεί που κάνει την νσοηλεία του ο πρόεδρος Τραμπ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν ούτε τις διακοπές τους.

Και το ερώτημα είναι απλό:

Αν είναι έτσι η νοσηλεία του πως θα είναι άραγε οι διακοπές του ;

 

Δηλαδή αν εμείς με 300 κρούσματα την ημέρα ανησυχούμε στην Μεγάλη Βρετανία για παράδειγμα που έχουν 13.000 κρούσματα ημερησίως τι πρέπει να κάνουν ;

Εμείς βέβαια καλά κάνουμε και ανησυχούμε από τώρα γιατί σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να φτάσουμε σε κρούσματα την Μεγάλη Βρετανία.

Πάντως ο  πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στο τελευταίο διάγγελμα υποσχέθηκε ευχάριστα νέα και μάλιστα πολύ σύντομα από το μέτωπο του εμβολίου.

Μακάρι γιατί η σωτηρία δεν μπορεί να έρθει από πουθενά αλλού.

 

Καλός σε γενικές γραμμές ο καιρός και αυτής της εβδομάδας με πολύ καλές θερμοκρασίες.

Για την ημέρα της Πέμπτης  προβλέπεται μία καιρική αστάθεια που μπορεί να προκαλέσει και μερικά ασθενή φαινόμενα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Την Κυριακή που μας πέρασε για αρκετούς ήταν το καλύτερο μπάνιο της φετινής σεζόν.

Θάλασσα γυαλί που λέει και το τραγούδι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και κυρίως να πάνε όλα καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης