• 19 Απριλίου 2024,

Αν ο Μάρτιος ήταν γυναίκα θα ήταν σαν την Sofia Vergara !!!

 Αν ο Μάρτιος ήταν γυναίκα θα ήταν σαν  την Sofia Vergara !!!

Αν ο Μάρτιος ήταν γυναίκα θα ήταν σαν την Σοφία Βεργκάρα.

Εκρηκτικός , χυμώδης και ξεκούραστος.

Μετά απο έναν δύσκολο χειμώνα έχουμε όλοι ανάγκη έναν ξεκούραστο Μάρτιο.

Είναι ο μήνας που κάθε χρόνο αποτελεί τον προπομπό της άνοιξης.

Φέτος ναι βιαζόμαστε και για να φέρουμε την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι πιο κοντά.

Είμαστε φουριόζοι και δεν το κρύβουμε.

 

Έπεσε πολύ τσίκνισμα την Τσικνοπέμπτη και ορισμένοι μάλιστα λόγω κεκτημένης ταχύτητας συνεχίσανε να το τσικνίζουν και την Παρασκευή και σήμερα Σάββατο είπανε να το ρίξουν στην κοτσουμούρα την τηγανιτή.

Μετά απο τόσο κάρβουνο να παίξει και λίγο τηγάνι.

Πάντως την Τσικνοπέμπτη όλα τα σνακ μπαρ και οι ταβέρνες εντός και εκτός πόλης δουλέψανε στο φουλ.

Δεν ήταν μόνο η αφορμή που έδινε η ημέρα αλλά και το γεγονός οτι οι έλληνες τα τελευταία χρόνια έχουν περιορίσει αρκετά τις εξόδους τους , ιδιαίτερα τις καθημερινές.

Στην Ελλάδα προ κρίσης οι έλληνες δεν βγαίνανε μόνο Παρασκευή ή Σαββατο αλλά συνηθίζανε να σπάνε την εβδομάδα με μία έξοδο ενδιάμεσα.

Με την άφιξη της  κρίσης μέσα σε όλα αυτά που κοπήκανε ήταν και αυτές οι μεσοβδόμαδες έξοδοι που έχουν πλέον τον χαρακτήρα της πολυτέλειας.

Και επειδή είναι γνωστό ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι αυτές οι παραδοσιακές γιορτές είναι μία πολύ καλή αφορμή για να βγούμε μέσα στην εβδομάδα να περάσουμε καλά , να το τσικνίσουμε όπως θέλει η παράδοση αλλά και να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές.

Την Πέμπτη που μας πέρασε είχε κίνηση απο νωρίς το μεσημέρι και γενικά η Καβάλα θύμιζε εποχές προ κρίσης.

Άντε και του χρόνου.

 

Με τις απανωτές παρατάσεις που παίρνει το έργο της Μεγάλης Λέσχης φοβάμαι οτι θα το περάσει και το Βερούλειο που είναι πολύ πιθανό σε μερικούς μήνες με την νέα του πλέον όψη και μορφή να παραδοθεί στον Δήμο.

Νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλο έργο σαν αυτό της Μεγάλης Λέσχης που να έχει πάρει τόσες πολλές παρατάσεις και να έχει καθυστερήσει τόσο πολύ.

Μέρα παρά μέρα να δουλεύανε έτοιμο θα ήταν σήμερα.

 

Η λίστα με τους νεκρούς απο τον ιό της γρίπης ανέβηκε στους 91 στην Ελλάδα  και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕΛΠΝΟ τα περιστατικά δεν είναι ακόμα στο λεγόμενο πικ τους.

Εχουμε δηλαδή ακόμα δρόμο μέχρι να αρχίσουν τα φαινόμενα αυτά να εξασθενούν.

Προσοχή και τον Μάρτιο.

 

Καιρικά ο Μάρτης μπαίνει με το δεξί αφού οι πρώτες ημέρες του θα είναι με πολύ καλό καιρό και πολύ καλές θερμοκρασίες εκεί γύρω κάπου στους 15 βαθμούς κάθε μεσημέρι.

Αυτό περιμέναμε απο τον μήνα Μάρτιο , αυτό έχουμε.

Όχι άλλες εκπλήξεις γιατί τις περισσότερες φορές αυτές οι εκπλήξεις τις περισσότερες φορές είναι δυσάρεστες.

Μέσα στον μήνα έρχονται και 120 δόσεις απο την κυβέρνηση που τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα και να πάρει πόντους ψαλιδίζοντας την διαφορά απο την πρώτη Νέα Δημοκρατία που είναι μπροστά και μάλιστα με διαφορά.

Αυτό δείχνουν και οι φανερές και οι κρυφές δημοσκοπήσεις και για τον λόγο αυτό ο Τσίπρας “βλέπει” εκλογές βουλευτικές τον Οκτώβριο του 2019.

Αυτό είναι λογικό αφού είναι γνωστό οτι όταν χάνεις δεν κάνεις εκλογές.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη να βγεί στο σεριάνι και να γυρίσει όλη την Μακεδονία στην οποία έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης