ΑΝΑΔΟΜΗ Ολοκληρωμένες λύσεις από τους ειδικούς στην ανακαίνιση 

 ΑΝΑΔΟΜΗ Ολοκληρωμένες λύσεις από τους ειδικούς στην ανακαίνιση 

Η επιτυχία σε μία ανακαίνιση σπιτιού κρίνεται από την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη, μία εταιρεία ανακαίνισης, η οποία μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Αναδομή υπερέχει στο χώρο των ανακαινίσεων στη Θεσσαλονίκη και θεωρείται η κατασκευαστική εταιρεία που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Η Αναδομή, μία εταιρία ανακαίνισης με εμπειρία άνω των 30 ετών, μπορεί να σας εγγυηθεί:

  • Προτάσεις και πακέτα, που δημιουργούνται με βάση τις ανάγκες σας
  • Υψηλή ποιότητα κατασκευών και υλικών
  • Άρτιο αποτέλεσμα, τεχνικά και αισθητικά, σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού
  • Τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του οικονομικού προϋπολογισμού

Επιλέξτε πακέτα από την Αναδομή

Όπως εξηγούν οι ειδικοί στην Αναδομή ένα σπίτι για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας πρέπει να συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Στόχος είναι να δημιουργηθούν χώροι που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών και συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσης.

Γι’ αυτό και η κατασκευαστική εταιρεία Αναδομή προσφέρει μία σειρά από πακέτα που περιλαμβάνουν εργασίες απαραίτητες σε μία ανακαίνιση σπιτιού. Παρακάτω θα δούμε ενδεικτικά δύο πακέτα για ανακαίνιση σπιτιού, τα οποία υπόσχονται ριζική μεταμόρφωση.

  • Πακέτο 1ο: Περιλαμβάνει ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας, νέες εσωτερικές πόρτες και πάτωμα laminate, τοποθέτηση θωρακισμένης εξώπορτας και βαφές τοίχων και οροφών
  • Πακέτο 2ο: Στις εργασίες του προηγούμενου πακέτου προστίθεται και η αντικατάσταση όλων των εξωτερικών κουφωμάτων. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο για ανακαίνιση σπιτιού που παράλληλα συμβάλλει και στην ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας

Ωστόσο, ανάλογα με την παλαιότητα και τις ανάγκες του σπιτιού σας η Αναδομή μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένα πακέτα, ειδικά για το δικό σας χώρο. Με τον τρόπο αυτό συνδυάζονται οι επιθυμίες σας με τις προτάσεις και τις λύσεις που προτείνει η τεχνική εταιρεία δημιουργώντας τα κατάλληλα πακέτα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους χώρους.

Ανακαινίζω με Αναδομή

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλη η διαδικασία της ανακαίνισης να είναι χωρισμένη σε απλά και κατανοητά βήματα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των εργασιών.

Η ομάδα της Αναδομής με επαγγελματικό και προσεκτικό σχεδιασμό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Το πρώτο βήμα είναι η αυτοψία του χώρου, ενώ ακολουθούν:

  • Ο σχεδιασμός της κάτοψης του χώρου όπως είναι σήμερα και στη συνέχεια παρουσιάζεται η νέα πρόταση με τις απαιτούμενες βελτιώσεις
  • Η παρουσίαση του σχεδίου και της οικονομικής προσφοράς και η υπογραφή της σύμβασης έργου
  • Ορίζεται η ημερομηνία έναρξης των εργασιών και εκδίδεται η Πολεοδομική Άδεια μικρής κλίμακας ή ότι άλλο απαιτείται
  • Σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες γίνεται η επιλογή των υλικών για όλους τους χώρους και επανασχεδιάζεται η κάτοψη με την τελική εικόνα του σπιτιού

Εμπιστευτείτε μια έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία ανακαινίσεων και δημιουργήστε μαζί το σπίτι των ονείρων σας. Ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία και τα άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία της Αναδομής αποτελούν εγγύηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα, τόσο από τεχνική όσο και από αισθητική άποψη.

Διαβάστε επίσης