To Palladio συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει επιλογές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και αυτή την εβδομάδα!

 To Palladio συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει επιλογές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και αυτή την εβδομάδα!

Την Παρασκευή 10/05 στις 21:30 θα έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σε ένα live ροκ αφιέρωμα στο θρυλικό συγκρότημα «ΤΡΥΠΕΣ», από τους MAGIC BUS, μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών από διαφορετικά συγκροτήματα που συγκεντρώθηκαν για να κάνουν ένα tribute στις Τρύπες.

Το Παλλάδιο αφιερώνει από τη μεριά του τη βραδιά αυτή για έναν πολύ όμορφο σκοπό: την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματείου «Αίσωπος» καθώς και άλλων τοπικών κοινωφελών σωματείων που στηρίζονται από εθελοντές και χρήζουν άμεσα της δικής μας στήριξης για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Το Σάββατο 11/05, είναι βραδιά Eurovision και τι προτιμότερο από μια βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision, με pizza, μπύρα, burger και ένα after Party με πολύ χορό, κέφι αλλά και ….αναμνήσεις. Θα υπάρχουν οθόνες για την προβολή της διοργάνωσης όπου όλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συμμετοχή της Ελλάδας από τις 21:00 και η νύχτα θα συνεχιστεί με ένα ζωηρό ολονύκτιο χορευτικό πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διοργάνωσης, από το χθες μέχρι το σήμερα με τον μετρ του είδους Christos Kafas στις μουσικές επιλογές ενώ θα υπάρχουν και δώρα-έκπληξη για τη βραδιά.

Την Κυριακή 12/05 στις 20:00, καθώς θα είμαστε ηλιοκαμένοι από την παραλία και με άρωμα καλοκαιριού, θα συμμετέχουμε σε ένα ακόμη Latin Party με τους μοναδικούς KavaLatino χορεύοντας Salsa και πίνοντας τα πιο δροσιστικά cocktails και απολαμβάνοντας special fingerfood!

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στο πιο δημοφιλές είδος χορού, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας  με την καλύτερη παρέα λατινοαμερικάνικης κουλτούρας στην Καβάλα! Τρία ολονύκτια πάρτι, για όλα τα γούστα και για ποιοτικά μουσικά ακούσματα, στο αγαπημένο μας στέκι.

Παλλάδιο – Ερυθρού Σταυρού 4, Καβάλα – Τηλ. Κρατήσεων-πληροφοριών: 2513010707

Διαβάστε επίσης