• 28 Μαρτίου 2024,

Αναγνώριση του έργου του Γιώργου Γκράνα και από τον Θ. Μαρκόπουλο

 Αναγνώριση του έργου του Γιώργου Γκράνα και από τον Θ. Μαρκόπουλο

Ο στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Γκράνας, ο οποίος αποστρατεύεται σε τριάντα περίπου ημέρες, μαζί με το νέο αστυνομικό διευθυντή Καβάλας Γιάννη Καραμανλή βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος γνώρισε το νέο αστυνομικό διευθυντή και παράλληλα είχε τη δυνατότητα να αποχαιρετίσει τον επί σειρά ετών αστυνομικό διευθυντή και υποδιευθυντή Καβάλας Γιώργο Γκράνα.

Οι δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ήταν οι αναμενόμενες. Άκρως συγκινητικές και με πολλά καλά λόγια για έναν άξιο αστυνομικό που πλέον αποστρατεύεται. Ο κ. Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Γκράνα για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Ήταν, είπε αναφερόμενος στον κ. Γκράνα, η καλή εικόνα της αστυνομίας προς την κοινωνία ενώ προέβλεψε ότι θα βοηθήσει την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και ως πολίτης.

Ο κ. Μαρκόπουλος προσέφερε τιμητική πλακέτα στον αποχωρούντα αστυνομικό διευθυντή. Ο κ. Γκράνας φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους πολίτες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και όπως τόνισε «τα αισθήματα είναι αμοιβαία». Κάλεσε τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να στηρίξουν το νέο αστυνομικό διευθυντή, ευχαρίστησε δε για τη συνεργασία όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς της πόλης και της περιφερειακής ενότητας.

 

Διαβάστε επίσης