• 29 Απριλίου 2024,

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Βρασίδα Ν. Π

 Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Βρασίδα Ν. Π

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας συντάσσεται λόγω αγανάκτησης εξαιτίας ορισμένων συμπεριφορών απέναντι στον ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ .
Στα 30 χρόνια που υπηρετούμε το τοπικό ποδόσφαιρο είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοιο πόλεμο από την διαιτησία και ειδικά απέναντι σε συγκεκριμένες ομάδες .Επειτα από ανάπαυλα 2 αγωνιστικών(για ξεκάρφωμα προφανώς) κι ενώ η ομαδα μας έχει δεχτεί 3 κόκκινες σε προηγούμενα διαδοχικά παιχνίδια ,ξαναντικρισαμε το αγαπημένο χρώμα των κυρίων που μας διαιτητεύουν κι αυτο δεν είναι άλλο απο το κόκκινο χρώμα στις κάρτες. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του αντιπάλου δίνοντας αναίτια 2η κίτρινη κάρτα στο 15′ και αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίκτες.
Μόλις διαπίστωσε πως ούτε αυτο ηταν ικανό να σταματήσει τους ποδοσφαιριστές μας, ξέχασε να βάλει την σφυρίχτρα στο στόμα για να σφυρίξει 2 πέναλτι υπέρ μας, που έγιναν από επαφή της μπάλας σε χέρι αντιπάλων ποδοσφαιριστών, αλλά αντιθέτως δεν την έβγαζε απο το στόμα του σφυρίζοντας φαουλ κατά της ομάδος μας και ΜΟΝΟ.
Ειναι αστείο να ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ μια ομαδα με 10 και η αντίπαλη ομαδα να παίζει με 12ο παίκτη.
Το κυνηγητό που δέχεται φέτος η ομάδα μας είναι απερίγραπτο και ανεπίτρεπτο για το επίπεδο μας. Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι και από σεβασμό στους ποδοσφαιριστές μας και στους φιλάθλους μας οφείλουμε να δράσουμε.
Τον συγκεκριμένο διαιτητή θα θέλαμε να τον δούμε να διαιτητεύσει αγώνες έως την Κ-14 κι αυτο με επιφύλαξη!
Τελικά κύριοι τα πρωταθλήματα παίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων…???

 

 

Διαβάστε επίσης