Ανακοινώνει υποψηφίους ο Κωστής Σιμιτσής

 Ανακοινώνει υποψηφίους ο Κωστής Σιμιτσής

Εντείνει τις προεκλογικές του δραστηριότητες ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής έχοντας πρόσφατη τη στήριξη και από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Η άποψή της έγινε γνωστή την Κυριακή κατά της διάρκεια της επισκέψεώς της στην Αλεξανδρούπολη.

Την τρέχουσα εβδομάδα ο Κωστής Σιμιτσής θα αρχίσει να ανακοινώνει ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων, προερχόμενων από όλες τις περιφερειακές ενότητες. Εξήγησε ότι σκοπεύει να ανακοινώσει το 70% των υποψήφιων της παρατάξεώς του.

Σχετικά με τη διαμάχη μεταξύ των υποψηφίων Μέτιου – Τοψίδη, προερχόμενων από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωστής Σιμιτσής δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Είναι οι δύο όψεις του ίδιους νομίσματος. Δεν είναι αντάρτης ο Τοψίδης. Αισθάνομαι ότι ο Χρήστος Μέτιος έλαβε χαλαρή στήριξη από τη ΝΔ. Τελικά είναι ένα παιχνίδι για την αλληλο-υποστήριξη των δύο συνδυασμών στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Αποδείχθηκε ότι στην πορεία των διαβουλεύσεων στη ΝΔ η διάσπαση του χώρου και τα δύο ψηφοδέλτια προερχόμενα από το ίδιο κόμμα, βολεύουν και τους δυο υποψήφιους περιφερειάρχες».

Αναφορικά με το εάν υποστηρίζει την προεκλογική προσπάθεια Σιμιτσή ο πρώην περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης,  υποψήφιος περιφερειάρχης εξήγησε ότι ο κ. Γιαννακίδης δεν εμπλέκεται στο προεκλογικό τοπίο. Σημείωσε ωστόσο ότι συναισθηματικά είναι υπέρ ενός παλιού του συνεργάτη και φίλου, εννοώντας τον Κώστα Κατσιμίγα.

 

 

Διαβάστε επίσης