Ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Πρίνου και για το πρόβλημα του οδικού δικτύου

 Ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Πρίνου και για το πρόβλημα του οδικού δικτύου

Από την Ιερά Μονή αγίου Παντελεήμονος Πρίνου ανακοινώνεται ότι για την θερινή περίοδο Ιουνίου, Ιουλίου Αυγούστου και Σεπτεμβρίου η ιερά Μονή θα είναι ανοικτή για τους προσκυνητές κάθε ημέρα, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα.

Αναφορικά με το χρόνιο και σε εκκρεμότητα πρόβλημα του οδικού δικτύου (Μικρό Καζαβήτι-ιερά Μονή αγίου Παντελεήμονος) ενημερώνουμε το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας ότι εδώ και ένα χρόνο γίνεται προσπάθεια, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως.

Πολλές οι δυσκολίες, πολλοί οι αρνητικοί σχολιασμοί και τα παράπονα των κατοίκων του νησιού. Δυστυχώς αυτό που κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια ήταν η μεταβίβαση των ευθυνών των αρμοδίων φορέων για την υλοποίηση του έργου.

Εφέτος με τις ανιδιοτελείς προσπάθειες των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι εκφράζουν πάντοτε με αγάπη και ευλάβεια την τιμή τους στον άγιο και ιατρό της πίστεώς μας έγινε συνεννόηση με τους εργολάβους του έργου και μετά από πιέσεις αποκαταστάθηκε προσωρινά, προκειμένου για εφέτος το καλοκαίρι να εξυπηρετούνται τα οχήματα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δόθηκε οριστική λύση σε ένα

τόσο σοβαρό ζήτημα, για το οποίο ευελπιστούμε να έχει αίσια έκβαση και να προγραμματισθεί η άμεσος αποκαταστάση  αυτού το συντομώτερον δυνατον καὶ με τον ασφαλέστερο τρόπο. H ιερὰ Μονὴ αποτελεί πνευματικὸ καταφύγιο δοκιμαζομένων καὶασθενούντων ανθρώπων απὸ όλη την Ελλάδα, την οποία περιέβαλον καὶπε­ριβάλλουν πάντοτε μὲ πολυν σεβασμον καὶ αγάπην οι κάτοικοι της Νήσου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

  1. Δευτέρα έως Παρασκευή: Πρωΐ ἀπό τις 9.00 έως και τις 14.30. Απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00
  1. Σάββατο : Πρωΐ από τις 8.00 έως και τις 14.30. Απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00
  1. Κυριακή : Πρωΐ από τις 11.30 έως 14.30. Απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00

 Κάθε Σάββατο πρωί και ώρα 8 με 10 θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία

Κάθε Κυριακή απόγευμα και ώρα 18.00 η Ιερά Παράκληση προς τον άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα 

Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε επίσης