Ανακοίνωση του ΦΟΚ για πετυχημένη εκδήλωση του

 Ανακοίνωση του ΦΟΚ για πετυχημένη εκδήλωση του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14-10-2018 η εκδήλωση του ΦΟΚ στο πανέμορφο Περιαστικό που βρίσκεται στο χώρο του εντευκτηρίου του, έναντι Αγίου Σίλα θέση Τακάν, πάνω από το Κωνστάντειο Γηροκομείο Καβάλας.

Πολλοί γονείς ήρθαν με τα παιδιά τους να περάσουν ένα κυριακάτικο  πρωινό μέσα στην αγκαλιά της φύσης, αψηφώντας το νεφελώδη καιρό. Μετά το χαιρετισμό του Προέδρου έγιναν σύντομες ενημερώσεις από τον κ.Κιβράκη Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας και τον κ.Κόντο δασολόγο, εκπρόσωπο του Δασαρχείου Καβάλας για θέματα πυροπροστασίας. Τα παιδιά απασχολήθηκαν από τα στελέχη και μέλη του 4ου  Συστήματος Ναυτοπροσκόπων και της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Καβάλας  με παιχνίδια στη φύση, αλλά και γνωρίζοντας τη ζωή ,επιβίωση στη φύση. Μια ομάδα πεζοπόρων περπάτησαν σε κοντινό μονοπάτι απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα της περιοχής.

Με το τέλος του παιδικού προγράμματος στους μικρούς μας φίλους προσφέρθηκαν κεράσματα και χυμοί. Ακολούθησε πικ-νικ για γνωριμία με μουσική και χορό ,όπου συμμετείχαν πολλοί.

Ευχαριστούμε το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καβάλας για την άψογη συνεργασία και την ουσιαστική προσφορά τους, την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων για την ενημέρωση που παρείχε στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Καβάλας, τους ομιλητές μας κ.Κιβράκη και κ.Κόντο που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, το Δήμο Καβάλας για την ευγενική χορηγία του σε κεράσματα και χυμούς και φυσικά όλους τους γονείς και τα παιδιά που αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας.

Θα σας περιμένουμε και σε άλλες δράσεις μας!

Υπενθυμίζουμε ότι στις 3-4 Νοεμβρίου σχεδιάζουμε μια ενδιαφέρουσα διήμερη εκδρομή με τελικό προορισμό τον Όλυμπο, διανυκτέρευση στο Λιτόχωρο, επίσκεψη στο Δίον, στο Μοναστήρι του Α.Διονυσίου, περπάτημα στο μονοπάτι του Ενιπέα  και στην επιστροφή στάση στον Παλιό Παντελεήμονα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2510228118 πρωινές ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΚ

 

Διαβάστε επίσης