Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τις δηλώσεις Παναγιωτόπουλου περί της συμφωνίας ΠρεσπώνΑν η γλώσσα είναι ένδειξη ταυτότητας, τότε μιλάμε είτε για διχασμό προσωπικότητας ή για υποκρισία.

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ως βουλευτής είχε χαρακτηρίσει «άθλια» τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ως Υπουργός όμως και πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις», δηλώνει από το βήμα του συνεδρίου του Economist ότι «άν [η Συμφωνία] εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και από τις δύο πλευρές μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες». Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ΝΔ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων, δεν δίστασε να διχάσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας τερατώδη ψέματα. Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου το δείχνουν περίτρανα. Ας τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του.

Δήλωση Γ. Καρατσιουμπάνη για την ομιλία Παναγιωτόπουλου στο συνέδριο του Economist

“Καλωσορίζω τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην λογική! Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν, είναι και θα είναι μια νίκη για τη χώρα μας, για την ειρήνη και συμφιλίωση στην ευρύτερη περιοχή μας.Εύχομαι καλή τύχη στα στελέχη της ΝΔ που θα πρέπει να εξηγήσουν τη νέα θέση της ΝΔ στους ψηφοφόρους τους.”

eXTReMe Tracker