ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η έναρξη του φεστιβάλ Cosmopolis το βράδυ στην Παναγία κινητοποιεί τον Δήμο Καβάλας, ο οποίος χθες υποδέχθηκε και το Δήμαρχο της Νυρεμβέργης. Από την άλλη πλευρά είναι καθημερινά και δίκαια τα παράπονα των συμπολιτών για την καθαριότητα. Σε κάθε συνοικιακό δρόμο υπάρχουν συγκεντρωμένα μπάζα- ογκώδη αντικείμενα, τα οποία περιμένουν εβδομάδες για να απομακρυνθούν. Η κατάσταση στις γειτονιές είναι εκτός ελέγχου και δεν θα βελτιωθεί άμεσα.

 

Μείζονος σημασίας θέμα ανέκυψε χθες βράδυ με αφορμή θετικά σχόλια του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Αύριο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ταξιδεύει στην Κύπρο. Ανακάλεσε την απόφαση κατάργησης του αεροπορικού αποσπάσματος Χρυσούπολης. Στην Αθήνα παραμένουν οι βουλευτές του Νομού που σήμερα ψηφίζουν τον n;eo πρόεδρο της Βουλής. Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει η ΝΟΔΕ Καβάλας για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

 

Έργα συντήρησης του Διοικητηρίου προγραμματίζει η ΠΕ Καβάλας αλλά για μεγάλο διάστημα κάθε χρόνο το μπαλκόνι του 6ου ορόφου είναι απλησίαστο λόγω γλάρων. Η αδελφοποίηση Καβάλας Νυρεμβέργης είναι ζωντανή κι αναπτυσσόμενη, είπε η Δήμητρα Τσανάκα στην εκδήλωση που έγινε για τα 20 χρόνια από τη σύναψη σχέσεων ανάμεσα στις δύο πόλεις. Ο Μιχάλης Μεταξάς παρέμεινε στη διοίκηση της Ομοσπονδίας πρατηριούχων υγρών καυσίμων. Το ΧΥΤΑ του Δήμου επισκέφθηκε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης.  Ανακοίνωση  της παράταξης του Παύλου Ζησίμου, κριτική στο Επιμελητήριο για τους χειρισμούς στην υπόθεση του Park Food Festival.

 

Εθελοντές φοιτητές στην Καβάλα μέσω παγκόσμιου οργανισμού. Δέκα υποτροφίες σε φοιτητές προσφέρει το φιλανθρωπικό σωματείο «Άγιος Νέστορας». Παρασκευή και Σάββατο εκδηλώσεις στους Φιλίππους με αφορμή την γιορτή του Προφήτη Ηλία. Το πρωί στους κεντρικούς δρόμους παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετέχουν στο Cosmopolis.

 

Έμειναν στον ΑΟΚ οι Γαβριηλίδης- Τουμανίδης. Αποχωρεί ο Ζέρης. Στο Βώλακα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πέτυχε η διοργάνωση των Δαβιτζογλείων.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης