Ανακοινώθηκε επίσημα ο Κώστας Άγγος – Ο Λαδάκης τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Βύρωνα

 Ανακοινώθηκε επίσημα ο Κώστας Άγγος –  Ο Λαδάκης τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Βύρωνα

Ο Αντώνης Λαδάκης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία του Βύρωνα ξεκινώντας κάτι καινούριο μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ενώ και επίσημα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Άγγου που θα είναι  ο Βύρωνας η τρίτη ομάδα του Βερουλείου που θα φορέσει τη φανέλα της μετά την ΑΕΚ και τον Ηρακλή Καβάλας. Ο Άγγος τα τελευταία χρόνια ήταν από τους πρώτους σκόρερ της Α` κατηγορίας, αναμενόμενο άλλωστε.

Η ανακοίνωση για Λαδάκη

Οι βάσεις κάθε ομάδας είναι οι ακαδημίες της , κάθε χρόνο η διοίκηση μας και ειδικά ο πρόεδρος μας Αριστείδης Καριπογλου προσπαθούμε να βάζουμε ένα λιθαράκι έτσι ώστε οι ακαδημίες μας να εξελιχθούν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου πρότυπο για τον νομό μας . Στα πλαίσια λοιπόν του σχεδιασμού της ακαδημίας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου από τον κ Αντώνη Λαδάκη !!! Ο κ Αντώνης Λαδακης εκτός από τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας θα είναι και προπονητής . Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη σου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου !!!

Η ανακοίνωση για Κώστα Άγγο  

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας Βύρωνας Καβαλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του πολύπειρου επιθετικού Κώστα Άγγου , του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο !!!

Το πάρε δώσε του Βύρωνα μέχρι στιγμής

Πήρε

Κώστα Άγγο από ΑΕΚ Καβάλας, Κυγάης από ΑΕΚ Καβάλας, Σιαματά από Κ-17 της Ξάνθης, Γοριδάρη από Ατρόμητο Χαλκερού,   Μπίλιας από Κ-17 της Ξάνθης.

Παρελθόν

Βλάχος(Αρης Πηγών),  Ποτηρένιας(Ηρακλής Καβάλας), Παπάζογλου.

Στο ρόστερ συνέχισαν οι περσινοί: Μπάφας, Σάσσος, Μαυρογιάννης, Σεφερίδης, Σιαματάς, Φαρσάκογλου, Σ. Αγγελίδης, Καρύπογλου, Παντελίδης,  Κεφαλαδέλης, Πεφάνης, Ανωτίδης  κτλ.

Διαβάστε επίσης