• 28 Μαρτίου 2024,

Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Παππάς που ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμάρα

 Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Παππάς που ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμάρα

Ο Νίκος Καμάρας είναι η 4η φετινή μεταγραφή της Ενωσης, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στους 93,7 ο Βαγγέλης Παππάς.

Ο 20χρονος φόργουορντ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής στον Άρη και στη συνέχεια έπαιξε ως έφηβος για τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ με  τον οποίο αγωνίστηκε στην Basket League.

Ο Νίκος Καμάρας είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων της χώρας μας. Μάλιστα με την εθνική ομάδα παίδων το 2013 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με την ΑΕ Λάρισας.

Ο Βαγγέλης Παππάς ακόμη τόνισε ότι απομένει το τυπικό για την απόκτηση σπουδαίου Σέρβου καλαθοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα Α1 της πατρίδας του ενώ επίσης είπε ότι είναι κοντά στον νεαρό Τσάμη του Αστέρα Καβάλας η Ενωση: « Έχουμε συνεννοηθεί με τον Αστέρα Καβάλας που θα του δώσουμε και εμείς παίκτες. Θα συνεργαζόμαστε στενά».

Ηταν καυστικός για  κάποιους Καβαλιώτες παίκτες που τελικά μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες: « Δε θέλω να έρθω σε κόντρα με την Ελευθερούπολη αντίθετα επιθυμώ τη συνεργασία μαζί τους. Δε θέλω να ανταγωνιστώ με τον ΓΣΕ.  Απλά για κάποιους  Καβαλιώτες δε μετράει η καρδιά και το συναίσθημα. Ο Σταμπουλής μου είπε ότι θα κάνει δουλειά στο Ηράκλειο ο παίκτης και τελικά τον πήγε ο μάνατζερ του  στην Ελευθερούπολη. Είναι Καβαλιώτες και προτίμησαν να μιλάω εγώ με τους μάνατζερ τους. Δε μπαίνουμε σε αυτή τη λογική.  Τα μυαλά των Καβαλιωτών είναι αλλού. Έκανα την προσπάθεια μου. Αφού δε θέλουν να διακριθούν με την Ενωση οι Καβαλιώτες θα έρθουν κάποια άλλα παιδιά από άλλα μέρη της Ελλάδας.  Μαύρισε η ψυχή μου. Νόμιζα ότι ορισμένα πράγματα έχουν να κάνουν με την καρδιά.   Είναι μεγάλο παράπονο. Δεν πρέπει να λειτουργούν όλα με το χρήμα. Τον Σταμπουλή τον ξέρω από μικρό παιδί και μιλούσα μαζί του από τον Μάιο και μου είχε πει ότι θα κάνει δουλειά με τον κουμπάρο του στο Ηράκλειο».

Επίσης καυστικός ήταν και για ορισμένους φιλάθλους της Ενωσης: « Αυτοί που με βρίζανε χυδαία , ήρθαν και έβγαιναν φωτογραφία με το Κύπελλο. Δε θα ασχοληθώ με τους κομπλεξικούς. Αν δε θέλουν να απογειωθούν με την ομάδα, ας καθίσουν στις καφετερίες να βγάζουν χολή και να λένε βλακείες . Το μπάσκετ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Δεν θα παίζουν τα παιδιά των μπαμπάδων της μαμάς και της γιαγιάς.   Θα παίζουν οι καλύτεροι. Δεν τους χωράει η αγκαλιά της Ενωσης τους κομπλεξικούς. Πρέπει να κάνουμε πράγματα, να δώσουμε τη νεολαία την ευκαιρία να πάρει αυτό που αξίζει. Δεν χρειάζονται μικροπρέπειες».

Ο Βαγγέλης Παππάς τόνισε ότι ο στόχος της Ενωσης θα είναι να μπει στα πλέι οφ για να αποφύγει τα πλέι άουτ όπως της σεζόν 2016-2017 που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό από την Α2: «Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό σύνολο, τώρα ασχολούμαστε με  τον κοινοτικό».  Ακόμη είπε για το βασικό χορηγό ότι θα ανακοινώσει ο ίδιος τον Σεπτέμβριο τη συνεργασία με την Ενωση. Ο Παππάς είπε για τη συμφωνία με το χορηγό: « Μετά τη συμφωνία που κάναμε με το χορηγό έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε με διαφορετικό μάτι τις τρεις τελευταίες μεταγραφές. Μιλάμε για ένα πεντάρι, τον κοινοτικό και έναν έμπειρο παίκτη».

 

 

Διαβάστε επίσης