Ανανέωση θητείας Αντιδημάρχων για το έτος 2026
Ο Δήμαρχος Παγγαίου, κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ανακοινώνει την ανανέωση της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου Παγγαίου για το έτος 2026, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και της συνέχισης της υλοποίησης του διοικητικού και αναπτυξιακού προγράμματος της Δημοτικής Αρχής.
Η απόφαση βασίζεται στην έως σήμερα συνεργασία, στην αποτελεσματικότητα, στη συνέπεια και στην υπευθυνότητα που επέδειξαν οι Αντιδήμαρχοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, καθώς και στη συλλογική προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων του Δήμου.
Η ανανέωση της θητείας τους διασφαλίζει τη συνέχεια, τη σταθερότητα και τον καλύτερο συντονισμό των δημοτικών υπηρεσιών, σε μια περίοδο με αυξημένες προκλήσεις αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για τον Δήμο Παγγαίου.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με προσήλωση, διαφάνεια και συνεργασία, με στόχο έναν σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο Δήμο, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Ενημερώνω τους συμπολίτες μου ότι, λόγω ίωσης, δεν θα μπορέσω φέτος να δεχθώ τις ευχές και τα κάλαντα στο Δημαρχείο, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο κατά την εορταστική περίοδο.
Η απόφαση αυτή λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία, και ελπίζω σύντομα να έχουμε και πάλι τη χαρά της προσωπικής συνάντησης.
Ο Δήμαρχος Παγγαίου
Φίλιππος Αναστασιάδης

