Άναψε το πράσινο για τα φετινά Χριστούγεννα

 Άναψε το πράσινο για τα φετινά Χριστούγεννα

Ρε τον κοντό τον Ινδό τρίπλα που μας έκανε …

Τόσοι και τόσοι Πρωθυπουργοί περάσανε από την Βρετανία και μας έριξε πόρτα αυτός που δεν το περιμέναμε με τίποτα.

Ο χαμογελαστός Ρίσι Σούνακ που λίγες ώρες πριν  το ραντεβού με τον Έλληνα πρωθυπουργό έριξε άκυρο γιατί ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος στο BBC για την μισή Μόνα Λίζα.

Σε αυτό το θέμα είμαστε 100% με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τα είπε όπως έπρεπε.

Όλα αυτά τα χρόνια με τα παρακάλια δεν έγινε δουλειά αφού δεν ίδρωνε το αυτάκι τους  και είπαμε να βγούμε  πιο επιθετικά.

Καλά κάναμε και αν θιχτήκανε ξύδι !

 

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε ακόμα και η πλειοψηφία των Βρετανών πολιτών δεν περίμενε αυτή την αγενή συμπεριφορά του Βρετανού πρωθυπουργού που έκανε την χειρότερη επιλογή.

Θα μπορούσε να πάει στο ραντεβού και είναι και αυτός τόσο αιχμηρός όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του στο  BBC.

Αλλά να μην πάει καθόλου … απαράδεκτο !

Μάλιστα όταν κατάλαβε την πατάτα που έκανε σε μία προσπάθεια να το «χρυσώσει το χάπι» πρότεινε το ραντεβού να γίνει με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό.

Εκεί ήταν που το τερμάτισε!

 

Μερικές πληροφορίες για τον πρωθυπουργό της Αγγλίας με καταγωγή από την Ινδία που ίσως δεν γνωρίζετε.

Θαυμαστής της Μάργκαρετ Θάτσερ και μόλις 43 ετών Ρίσι Σούνακ με καταγωγή από την Ινδία αγαπάει την καλή ζωή, έχει κάνει έναν πολύ καλό γάμο, γέρνει χαρακτηριστικά προς την Τουρκία και ποτέ δεν έκρυψε την αντίθεσή του στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Το παρατσούκλι του είναι Dishy Rishi καθώς δεν κρύβει ότι του αρέσει η ακριβή ζωή και να ζει πλουσιοπάροχα.

 

Απλά για την ιστορία σας θυμίζουμε τα λόγια που είχε πει η Μελίνα Μερκούρη ως Υπουργός Πολιτισμού στον τότε διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου :

«Ελπίζω να δω τα Μάρμαρα πίσω στην Αθήνα προτού πεθάνω. Αν όμως έρθουν αργότερα, εγώ θα ξαναγεννηθώ».

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών που βγάζουν στον αέρα της εκπομπής τους τον Αχιλλέα Μπέο και εν συνεχεία εκνευρίζονται με αυτά που λέει και τον κλείνουν !

Ο Μπέος είναι γνωστός (τόσα χρόνια) και όλοι γνωρίζουν ότι αυτά που θα πει και κυρίως με τον τρόπο που θα τα εκφράσει θα προκαλέσουν.

Γιατί τον φιλοξενούν στις εκπομπές τους  ;

Τελευταίο θύμα (;) της καταιγίδας ΜΠΕΟΣ ο Γιώργος Λιάγκας που εκνευρίστηκε στην διάρκεια της συζήτησης με τον Δήμαρχο Βόλου και ζήτησε από το κοντρόλ να τον κόψουν.

 

Με πολύ φαντασία και όρεξη ο Δήμος Τρικάλων μπήκε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων στολίζοντας ανάλογα ακόμα και τους φωτεινούς σηματοδότες!

Μπράβο στην Δημοτική αρχή για την ιδέα και την υλοποίηση της.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης