Ανάρτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου- απάντηση στον Δήμαρχο

 Ανάρτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου- απάντηση στον Δήμαρχο

Χθες το μεσημέρι η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου επανήλθε στα θέματα των κουρτινών, στα οποία άσκησε κριτική προς τον κ. Μουριάδη. Είναι φανερή η διάθεση της να «κλείσει» το θέμα, σχολιάζοντας και την αρχική αφορμή. Αυτήν την φορά σε πιο χαμηλούς τόνους:

Για να κλείσουμε με το θέμα της αλλαγής των κουρτινών στο Δημαρχείο και μετά από τις «εξηγήσεις» που έδωσε εχθές ο κ. Μουριάδης στο δημοτικό συμβούλιο …  Η απάντηση που επέλεξε να δώσει ο κ. Μουριάδης στην κριτική μου ήταν ότι εγώ έκανα ακριβό γάμο του 2006 και για αυτό δεν πρέπει να μιλάω για τα έξοδα που κάνει ο δήμος!!!! Επίσης τον άκουσα να λέει στο ραδιόφωνο της Πρωινής ότι πρέπει να παραιτηθώ από την αντιμισθία μου αλλιώς δεν έχω δικαίωμα να κρίνω τα έξοδα που κάνει!!!!

Καταπληκτικά επιχειρήματα!!!! Λοιπόν…

Α) Χαίρομαι που ο κ. Μουριάδης άλλαξε τα όσα είπε αρχικά κατόπιν του ντόρου που δημιουργήθηκε για το υπέρογκο ποσό των 23.000 ευρώ. Τώρα λέει ότι δεν θα δαπανηθεί ούτε το μισό ποσό του προϋπολογισμού και ότι θα αλλάξει με το μισό ποσό όλες τις κουρτίνες του Δημαρχείου!!!!! Το γιατί βέβαια προβλέφθηκε αυτό το υπέρογκο ποσό και δεν τοποθετήθηκε σε άλλο κωδικό, εφόσον δεν θα χρησιμοποιηθεί, δεν το καταλαβαίνω αλλά προφανώς υπάρχει λογική εξήγηση. Το γιατί επίσης δεν δόθηκαν αυτές οι διευκρινίσεις όταν ρωτήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να αποφευχθούν τυχόν αντιδράσεις, επίσης ανεξήγητο (το βίντεο με την δήλωση η οποία προκάλεσε την κριτική μου επισυνάπτεται ).

Β) Επειδή αναφέρθηκε ο κ. Μουριάδης στην απάντηση του στον γάμο μου το 2006 επαναλαμβάνω για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση. Η κριτική μου αφορούσε όχι την προσωπική ζωή του κ. Μουριάδη ( σε αντίθεση με τις δικές του δηλώσεις, τις οποίες παραβλέπω γιατί είναι εκτός θέματος και δεν με ενοχλούν καθόλου αλλά και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο). Στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ότι έξοδα θέλει με τα δικά του εισοδήματα και να ικανοποιεί την αισθητική και την κουλτούρα του. Όχι όμως με τα χρήματα των πολιτών…. και τις κουρτίνες, όπως και όλες τις υπόλοιπες επιλογές του, θα τις πληρώσουν οι πολίτες. Και πλέον δεν ζούμε στο 2006 αλλά στο 2019 και οι πολίτες έχουν σοβαρότερα θέματα που πρέπει να λύσει πρώτα ο κ. Μουριάδης από την ανακαίνιση του γραφείου του και του δημοτικού συμβουλίου ( ανακαίνιση ολική, την οποία ανακοίνωσε σήμερα στο ραδιόφωνο της Πρωινής).

Γ) και ως δημότης αλλά και ως βουλευτής έχω υποχρέωση να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των κατοίκων της Καβάλας. Αλίμονο εάν περιορίσουμε τις δυνατότητες ελέγχου των εκλεγμένων εκπροσώπων. Με την λογική αυτή οι εκλεγμένοι πρώτου βαθμού δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στην περιφέρεια ή στην κυβέρνηση αλλά ούτε και οι εκλεγμένοι δεύτερου βαθμού στους Δήμους και στην κυβέρνηση.

Ε) καλώ τον Δήμαρχο Καβάλας να συνεργαστεί μαζί μου και με όλους τους προοδευτικούς εκλεγμένους εκπροσώπους σε όλους τους βαθμούς με σκοπό να αναδείξουμε τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας και να αντιδράσουμε οργανωμένα στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για την ιδιωτικοποίηση των πάντων, την υποβάθμιση της περιοχής μας και την επίθεση στα εργασιακά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα της μεσαίας τάξης.

 

Διαβάστε επίσης