• 5 Ιουνίου 2020,

Δραστηριότητα Δήμου Καβάλας

 Δραστηριότητα Δήμου Καβάλας

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της Επιχείρησης, Άγγελο Λογκάρη, επισκέφθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 το δημοτικό διαμέρισμα του Χαλκερού, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες σύνδεσης όλων των οικιών της περιοχής με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Τις εν λόγω εργασίες έχει αναλάβει ένα από τα συνολικά οκτώ συνεργεία της ΔΕΥΑΚ που βρίσκονται αυτή την περίοδο στον τομέα αποκατάστασης των βλαβών και συντήρησης των εγκαταστάσεων.

Τα υπόλοιπα επτά συνεργεία, μέσα σε διάστημα πενήντα ημερών, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα διοίκηση, έχουν επιδιορθώσει τις 67 από τις 76 βλάβες που εντοπίστηκαν στη δημοτική ενότητα Φιλίππων, ενώ προχώρησαν και στην αποκατάσταση δεκάδων σπασμένων αγωγών εντός του οικιστικού ιστού της Καβάλας.

* Με τον βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο δημαρχιακό μέγαρο, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, όπως το μεταναστευτικό, και να εξετάσουν, παρουσία και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, την εικόνα που παρουσιάζει η τοπική αυτοδιοίκηση μετά τις αλλαγές που προώθησε η σημερινή κυβέρνηση. Εν συνεχεία, ο κ. Καμίνης παρέστη στην πρώτη κατά σειρά συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, όπου απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. (Πηγή σελίδα του Δήμου Καβάλας στο Facebook)

 

Διαβάστε επίσης