• 13 Μαΐου 2024,

Αναβάλλεται το ταξίδι στην Αμερική του Στράτου – Ραφαήλ

 Αναβάλλεται το ταξίδι στην Αμερική του Στράτου – Ραφαήλ

Πολύς κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τοπικοί συνοικιακοί σύλλογο συγκεντρώθηκαν και χόρεψαν προκειμένου να ενισχύσουν στην περιπέτεια που βιώνει τον 9χρονο Στράτο – Ραφαήλ Μπίνη.

Τον περασμένο Απρίλιο πληροφορηθήκαμε μέσω ανάρτησης των γονέων του στο διαδίκτυο ότι ο 9χρονος πάσχει από μία σπάνια μορφή κακοήθειας στο περικάρπιο της καρδιάς. Η τοπική κοινωνία κινητοποιήθηκε άμεσα συγκεντρώνοντας χρήματα προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς του σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Στην εκδήλωση της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3.500 ευρώ. Οι πρόεδροι των συνοικιακών συλλόγων που οργάνωσαν την εκδήλωση σύστησαν επιτροπή διαχείρισης των χρημάτων και σε συνεννόηση με την οικογένεια του 9χρονου Στράτου – Ραφαήλ θα προωθήσουν τα χρήματα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Εντωμεταξύ, στην ώρα της εκδηλώσεως η οικογένεια του 9χρονού έκανε νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο, με την οποία εξήγησε ότι για λόγους υγείας αναβάλλεται για αργότερα η μεταφορά στο Anderson Hospital του Ηouston της Αμερικής. Αυτό σημαίνει ότι οι διοργανωτές της εκδηλώσεως επιβάλλεται να έχουν νέα συνεννόηση με την οικογένεια Μπίνη. Ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας που ανέλαβε πρωτοβουλία για τον ίδιο λόγο ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε ποσό 1.500 ευρώ που στάλθηκε ήδη στην οικογένεια του 9χρονου.

Η νέα ανάρτηση της οικογένειας Μπίνη αναφέρει τα ακόλουθα:       

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος μας Eυστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης. Λόγω επιπλοκών στην υγεία του Στράτου κρίνεται απαγορευτική, από τους ιατρούς που τον παρακολουθούν, η μετακίνηση του παιδιού και για το λόγο αυτό είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη μετάβαση μας στο MD Anderson Hospital στο Ηouston της Αμερικής. Ευχαριστούμε θερμά και πάλι για τη συγκινητική σας προσφορά και παρακαλούμε όπως σταματήσετε την περαιτέρω κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς- Αρ. Λογαριασμου 6201-142102-487, με δικαιούχους, Στεφανία Ηλιοπούλου και Μπίνη Ευστράτιο-Ραφαήλ, έως ότου καταστεί δυνατή η μετάβαση μας στην Αμερική. Με εκτίμηση οι Γονείς.

(Η φωτογραφία του μικρού Στράτου- Ραφαήλ είναι αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους γονείς του).

Διαβάστε επίσης