• 17 Μαΐου 2024,

Αναβάθμιση Ε. Δρακονάκη

 Αναβάθμιση Ε. Δρακονάκη

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, η Δήμαρχος Δ. Τσανάκα, υποδέχθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου εκπροσώπους από τους περισσότερους και σημαντικότερους συλλόγους του Δήμου της Καβάλας.

Σε μία συζήτηση για την οποία  έχει ήδη δοθεί δημοσιότητα, μίλησε μαζί τους για θέματα που αφορούν τη συνεργασία των συλλόγων με το Δήμο Καβάλας η οποία θα ενισχυθεί. Θα γίνει ακόμη καλύτερη. Κοντά της ήταν η Ευαγγελία Δρακονάκη και η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Σήμερα γίνεται γνωστό με καθυστέρηση, είναι αλήθεια, ότι η Δήμαρχος σ΄ αυτή τη συνάντηση, έκανε γνωστή μία περίπου οριστική της απόφαση, ν΄ αναβαθμίσει στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας την Ευαγγελία Δρακονάκη. Παρά την καθυστέρηση όσον αφορά την γνωστοποίηση αυτής της πρόθεσης, από την πλευρά της κας Τσανάκα, επί του παρόντος οι αναμενόμενες αλλαγές στη διοίκηση δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Όλα όμως  δείχνουν ότι έρχεται η ώρα των αλλαγών, οι οποίες θ΄ ανακοινωθούν μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα.

Με βάση την πληροφορία από τη συνάντηση της 10ης Φεβρουαρίου, θεωρείται σίγουρη η αναβάθμιση της κας Ευαγγελίας Δρακονάκη, όχι όμως σε θέση αντιδημάρχου, πιθανότατα σε θέση εντεταλμένου συμβούλου. Για θέματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία και των άλλων αντιδημάρχων, η καθημερινότητα θ΄ ανατεθεί – εκτός απροόπτου – στην κα Δρακονάκη, ως εντεταλμένη σύμβουλος, χωρίς να επηρεάζεται η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, όπου θα υπάρχει ξεχωριστό αντιδήμαρχο και φυσικά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, θέση που διατηρείται.

Μέχρι σήμερα έχουνε δημοσιευθεί και έχουνε συζητηθεί πολλά ακόμη σενάρια, για τις αλλαγές που προγραμματίζει η κα Τσανάκα. Όλα συμφωνούν στο ότι οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες. Θα πρέπει να θεωρούμε ωστόσο σίγουρη την αναβάθμιση της κας Δρακονάκη, αν και ακριβώς η δουλειά που θα κάνει και με ποια δουλειά θα την κάνει, είναι ακόμη υπό έρευνα.

Διαβάστε επίσης