• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Αναζητούν λύση: Επιμελητήριο- Ομοσπονδία παρεμβαίνουν στον ΟΛΚ

 Αναζητούν λύση: Επιμελητήριο- Ομοσπονδία παρεμβαίνουν στον ΟΛΚ

Κοινή επιστολή σκοπεύουν να στείλουν Επιμελητήριο και Ομοσπονδία στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας.

Με αυτήν θα θίγουν το θέμα της στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο κεντρικό λιμάνι, στο γνωστό σημείο έξω από το λιμάνι και πλησίον του παράλιου τείχους. Θα ζητούν να επανέλθει η προηγούμενη διαδικασία, ας πούμε μιας μικρής ανοχής ειδικά στα ξένα τουριστικά λεωφορεία.

Το πρόβλημα που ανέκυψε τελευταία εξ αιτίας της αυστηρής και υπερβολικής αστυνόμευσης απασχόλησε την Ομοσπονδία προχθές, σε μια συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου με τη συμμετοχή και του προέδρου του Επιμελητηρίου.

«Δεχόμαστε διαμαρτυρίες από επαγγελματίες συναδέλφους μας. Θα ψάξουμε το θέμα για να το αλλάξουμε», είπε χθες στην Πρωινή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θόδωρος Χατζηχρήστος. Ο κ. Δέμπας ανέλαβε να αναζητήσει καλύτερη ενημέρωση με συνάντηση του με τον δ. σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα.

«Θα βρούμε λύση» είπε χαρακτηριστικά χθες. Σημειώνουμε ότι η επίμαχη περιοχή είναι εκτός λιμένα ενώ το καθεστώς στάσης και στάθμευσης εκεί φέρεται να ρυθμίζεται από αποφάσεις που έλαβε στο παρελθόν ο Οργανισμός Λιμένα. Αποφάσεις που εφαρμόζει άλλοτε αυστηρά κι άλλοτε πιο λογικά η Τροχαία του Λιμεναρχείου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης