Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Μεγάλη σημασία το ματς με Χαρίλαο Τρικούπη αλλά έχει δρόμο ακόμη»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Μεγάλη σημασία το ματς με Χαρίλαο Τρικούπη αλλά έχει δρόμο ακόμη»

Για το μεγάλο ντέρμπι που έρχεται με τον Χαρίλαο Τρικούπη μίλησε στην Πρωινή ο προπονητής της Ενωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη.

Ακόμη ο κόουτς έκανε αναφορά και στο ματς που πέρασε με τη Χαλκηδόνα μιλώντας για την εμφάνιση του νεαρού Μπανάσα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Μάλλον εύκολη η επικράτηση της Ενωσης κόντρα στη Χαλκηδόνα.

Απάντηση:  Σίγουρα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε μεγάλη ενέργεια στο Α` μέρος όσον αφορά το κομμάτι της άμυνας.   Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε πολύ πιο σωστά στο β` μέρος. Μπήκαμε πιο δυνατά και ξεκινήσαμε από την άμυνα, παίρνοντας μια μεγάλη διαφορά και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία καταφέραμε να ξεκουράσουμε και κάποιους παίκτες που θέλαμε.

Ερώτηση: Ηταν και ωραία στιγμή η συμμετοχή του νεαρού Μπανάσα στα τελευταία λεπτά.

Απάντηση: Ακριβώς.  Ηταν από τα σημαντικά γεγονότα που ξεχώρισαν στο παιχνίδι. Ένα παιδί το οποίο έρχεται από το παιδικό τμήμα της Ενωσης και έχει μπει στην ανδρική  ομάδα περίπου εδώ και ένα μήνα.

Δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Εχει τρομερά μεγάλη αντίληψη στον τρόπο παιχνιδιού, αν και δεν έχει πολλές μπασκετικές παραστάσεις. Ευελπιστούμε να τον «εκμεταλλευτούμε» αλλά και να μας «εκμεταλευτεί» και αυτός στο άμεσο μέλλον.

Ερώτηση: Κρίνει τίτλο το ματς μέσα στην έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη;

Απάντηση: Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία και μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα. Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό για μας να καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα. Δουλεύουμε ήδη γι` αυτό το παιχνίδι και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε.

Ερώτηση: Αν περάσει η Ενωση και αυτό την έδρα, τότε πολύ δύσκολα θα σκοντάψει κάπου αλλού;

Απάντηση: Θεωρώ ότι είναι λίγο μεγάλες κουβέντες αυτές.  Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Εχει ομάδες που έχουν κρατήσει το αήττητο της έδρας. Επίσης το Αγρίνιο πλέον είναι πολύ δυνατό.

Εχει δρόμο ακόμη και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ερώτηση: Θα είναι κομπλέ η Ενωση στο ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη;

Απάντηση: Θα μπει και ο Σταύρος ο Κουμλέλης από σήμερα η αύριο.  Θα τον έχουμε μαζί μας. Επίσης θα μπει και ο Καραθανάσης. Οπότε θα είμαστε σχετικά καλά.

Ερώτηση: Η ψυχολογία πως είναι;

Απάντηση: Η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Το μομέντιουμ της ομάδας είναι πολύ καλό. Υπάρχει τρομερή διάθεση στην προπόνηση.  Είμαστε καλά…

Διαβάστε επίσης