• 26 Απριλίου 2024,

Το μεγάλο κέρδος του φετινού ΑΟΚ – Δημιουργεί βάση με παίκτες από το τοπικό ποδόσφαιρο

 Το μεγάλο κέρδος του φετινού ΑΟΚ – Δημιουργεί βάση με παίκτες από το τοπικό ποδόσφαιρο

Ο Γιάννης Ηλιάδης έπαιξε για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΑΟΚ, στην έδρα της Δόξας Προσκυνητών.

Με την Ελπίδα Σκουτάρεως είχε παίξει σαν αλλαγή ενώ είχε αγωνιστεί βασικός και στο ματς Κυπέλλου με τον Μ. Α Αντιφιλίππων.

Πριν από 2 μήνες ο 17χρονος πλάγιος αμυντικός έπαιζε στη Β` κατηγορία με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Ο Ανυφαντάκης τον έριξε στα βαθιά.  Είναι από τους «μπέμπηδες» του ΑΟΚ που από το τοπικό έκανε το άλμα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ακόμη βασικός και αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας Οδυσσέας Λυμπεράκης που πέρσι αγωνίστηκε στην τοπική ΑΕΚ προερχόμενος από τον Μακεδονικό Αμισιανών, ο επίσης βασικός στην επίθεση Ιορδάνης Αδαμάκης από τον Βρασίδα Νέας Περάμου,  ο   Χρήστος Ντουρτμές(ξεκίνησε βασικός στη Δόξα Προσκυνητών) από τον ΠΑΟΚ Καβάλας,  ο  Θανάσης Παυλίδης από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, ο Στέφανος Χατζηκυριάκου από τον  Ηρακλή Καβάλας, ο Παναγιώτης  Τσακιρίδης από τον Αρη Ζυγού.

Τελευταία και αυτός από τον ΠΑΟΚ Καβάλας το Γενάρη που μας πέρασε ο αμυντικός μέσος Βαγγέλη Κέρθι.

Συνολικά 8 ποδοσφαιριστές από το τοπικό πρωτάθλημα της Καβάλας.  Επίσης υπάρχει και ο Προβατίδης που είναι από το Κοκκινόχωμα ενώ αγωνιζότανε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ.

Η μαγιά που δημιουργεί για τη νέα σεζόν ο ΑΟΚ είναι πολύ σημαντική.

Αν βέβαια δούμε ότι στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι παίκτες που η ηλικία τους είναι μικρή, απλά αυτοί έχουν μια μεγαλύτερη εμπειρία όπως  ο  Βαλαβανόπουλος που είναι από την Καβάλα ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Γ` Εθνική με το Νέστο και είναι ο πρώτος σκόρερ.

Επίσης ο Θωμαϊδης και ο Μπλιός που μεγαλώνουν ποδοσφαιρικά στον ΑΟΚ έχοντας και τα προηγούμενα χρόνια παραστάσεις. Ειδικά ο Μπλιός.

Όλα αυτά είναι τα θετικά για το μέλλον της ομάδας σε μια εποχή που δεν υπάρχει ο μεγάλος επενδυτής να σπρώξει χρήματα για έτοιμους παίκτες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης