Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Πληγώθηκε ο εγωισμός έπρεπε να αντιδράσουμε»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Πληγώθηκε ο εγωισμός έπρεπε να αντιδράσουμε»

Δηλώσεις στο proininews έκανε για την πρώτη νίκη της Καβάλα BC στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής, ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Καραπιπερίδης, ο οποίος επισήμανε: « Θεωρώ ότι ήταν μια δίκαιη νίκη. Είχε περισσότερο ψυχολογική σημασία παρά βαθμολογική. Η ομάδα ήθελε μια νίκη για να σηκώσει το ανάστημα της.  Είχαν προηγηθεί τα δυο προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές οπότε χρειαζόμασταν πάση θυσία μια επιτυχία για να ενισχύσουμε σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογική μας διάθεση. Παίξαμε πολύ πιο σκληρά απ` ότι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια συν το γεγονός ότι ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, κυρίως από τη γραμμή των τριπόντων.  Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού  σε όλο το φάσμα του παιχνιδιού. Η φιλοξενία ήταν άψογη. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα σε καμία περίπτωση.

Υπήρχε μπασκετικό κοινό, υπήρχε ένταση αλλά σε καμία περίπτωση δε ξέφυγε.

Είχαμε πει όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και πιο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια.  Αυτά έγιναν.  Πληγώθηκε ο εγωισμός και έπρεπε να αντιδράσουμε.

Το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το σκορ μοιράστηκε στους παίκτες. Δεν ξεχώρισε κάποιος ιδιαίτερα στο σκοράρισμα. Είχαμε πλουραλισμό, είχαμε διάθεση ενώ είχαμε και τον έλεγχο των ριμπάουντ. Κάπως έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».

 

 

Διαβάστε επίσης