Γιάννης Ισπυρλίδης: « Συγνώμη από τον κόσμο, από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες»

 Γιάννης Ισπυρλίδης: « Συγνώμη από τον κόσμο, από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες»

Δηλώσεις στο proininews έκανε ο προπονητής του Νέστου Γιάννης Ισπυρλίδης για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Μ.Α Ξηροποτάμου. Χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. Αναλυτικά: « Μπορούσαν και οι δυο ομάδες να είχανε κερδίσει. Εμείς είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο Α` μέρος. Στο Β` μέρος τις ευκαιρίες τις είχε ο αντίπαλος. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο Α` μέρος, έχοντας πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα με παίκτες οι οποίοι ήτανε τραυματίες. Αυτό φάνηκε στον επανάληψη.  Περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα ήταν καλός. Εχει ενισχυθεί ενώ τον αδικούσανε τα αποτελέσματα μέχρι τώρα.  Εχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση.  Τη ροή του παιχνιδιού την άλλαξε  η δική μας αγωνιστική κάμψη στο Β` μέρος.

Πάντως αυτό ήταν αναμενόμενο μετά τα πολλά προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου.  Πραγματικά τους δίνω περισσότερα συγχαρητήρια από το προηγούμενο παιχνίδι.  Δώσανε το κάτι παραπάνω. Ο Λαδάκης και ο Μπαντάνης όλη την εβδομάδα δεν κάνανε προπόνηση και αγωνίστηκαν με ένεση πριν το παιχνίδι. Οι αλλαγές από τον πάγκο ήταν πολύ περιορισμένες. Με όλα αυτά τα προβλήματα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους ευατό. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Το θέλαμε αυτό στο Α` μέρος, γνωρίζοντας ότι δε θα μπορέσουμε να πιέσουμε για 90 λεπτά.  Βάση απόδοσης το 0-0 αφήνει ικανοποιημένες και τις δυο ομάδες. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες, ούτε φυσικά από τον κόσμο που μας βοήθησε. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις από την ομάδα βάση και τις προηγούμενες χρονιές.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ένα πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι κάνουμε ότι μπορούμε να βρούμε τον ευατό μας. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας, προκειμένου να ικανοποιούμε απόλυτα τους φιλάθλους μας που τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί αυτή είναι η δύναμη μας. Η κάθε ομάδα δε μπορεί να είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση κάθε Κυριακή. Κοιτάξαμε να μη χάσουμε το παιχνίδι από τη στιγμή που δε μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ στη χρονική περίοδο που ήμασταν καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης