• 26 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7: « Ολες οι ομάδες είναι ικανές για ζημιές»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7: « Ολες οι ομάδες είναι ικανές για ζημιές»

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Καβάλα BC στην Κοζάνη με το ΓΣ Ελίμεια έκανε ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης. Τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή σε όλα τα παιχνίδια αφού όλες οι ομάδες είναι ικανές για ζημιές.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σας, για το ματς που πέρασε με το ΓΣ Ελίμεια;

Απάντηση: Δίκαιη η νίκη αλλά όχι τόσο εύκολη. Στην αρχή είχαμε μια δυστοκία και όταν δε μπαίνουν τα σουτ αρχίζεις και αισθάνεσαι κάποια πίεση. Μπήκαμε πολύ πιο δυνατά στο β` μέρος και το πλάνο της τακτικής που είχε να κάνει με το κομμάτι της πίεσης το πήγαμε καλά. Βγήκαμε από την άμυνα μπροστά και μέσα από αυτή τη διαδικασία μας βγήκανε και κάποια σουτ. Το σκορ ξέφυγε και το ελέγξαμε μέχρι τέλος. Η φιλοξενία στην Κοζάνη ήταν άψογη. Μάλιστα ήταν πολύ θετικό για μας το γεγονός ότι ο κόσμος μας χειροκροτούσε τα δύο τελευταία λεπτά.  Πάρα πολύ ωραίο κλίμα.

Ερώτηση: Οι 55 πόντοι που δέχθηκε η ομάδα δείχνει ότι έπαιξε πολύ καλή άμυνα;

Απάντηση: Ναι παίξαμε καλή άμυνα και ήμασταν συγκεντρωμένοι.  Είχαμε στη διακοπή εστιάσει στο κομμάτι της άμυνας. Εκεί που είχαμε κάποιες αδυναμίες.  Κάναμε καλή δουλειά και το βγάλαμε στο γήπεδο.

Ερώτηση: Χτίζει ένα καλό σερί η Καβάλα ΒC.

Απάντηση: Εχουμε ανεβασμένη ψυχολογία ενώ χρειάζεται προσοχή το κάθε παιχνίδι. Τώρα παίζουμε με τους Τιτάνες Παλαμά που έχει έμπειρα παιδιά. Την Κυριακή έχασε το ματς από καθαρή ατυχία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και την Κυριακή.

Ερώτηση: Πολλά παιχνίδια πάνε στον πόντο στη Β` Εθνική. Δείγμα ισορροπίας;

Απάντηση: Ακριβώς. Είναι πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Κάποιες ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία ενώ κάποιες άλλες που είναι αρκετές για την άνοδο. Ολες όμως οι ομάδες είναι ικανές να κάνουν ζημιές. Είναι εύλογο να βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα.

Ερώτηση: Κάποιες απουσίες για το παιχνίδι της Κυριακής;

Απάντηση: Είχαμε ένα τραυματισμό στη μέση του Αθανασιάδη που δεν έπαιξε στην Κοζάνη. Θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε και θα δώσει το παρόν του την Κυριακή. Το κλίμα είναι πολύ καλό από την αρχή απλά είχαμε πίεση γιατί όλοι ήρθαμε μ` ένα σκοπό για την ομάδα. Τώρα έχουμε αλλάξει κατά πολύ τη ψυχολογία μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

 

Διαβάστε επίσης