• 25 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα με Ιπποκράτη»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα με Ιπποκράτη»

Δηλώσεις για το παιχνίδι  που πέρασε με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αλλά κυρίως γι` αυτό που έρχεται το Σάββατο με τον Ιπποκράτη Κω, έκανε στους 93,7 ο Ανδρέας Καραπιπερίδης. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Το πάλεψε στα πρώτα 3 δεκάλεπτα η ομάδα σας στην έδρα του Ηρακλή, τι έφταιξε στο τελευταίο;

Απάντηση: Ημασταν πολύ καλοί για 29 λεπτά και κάναμε ένα κακό τελευταίο λεπτό στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο μας στοίχησε πάρα πολύ. Είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το σκορ στους 5-6 πόντους όμως με τα λάθη που κάναμε δώσαμε την ευκαιρία να ξεφύγει ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα το πλεονέκτημα το πήρε ο Ηρακλής, πήρε ψυχολογία και επιβεβαίωσε ότι ήταν το απόλυτο φαβορί.

Ερώτηση: Τελικά ποια είναι τα θετικά από την αναμέτρησε με τον Ηρακλή;

Απάντηση: Κοιτάξτε γνωρίζαμε ότι ήταν το φαβορί ο Ηρακλής που προερχόταν από ήττα κόντρα στον Ιωνικό. Εμείς δείξαμε καλό πρόσωπο και δεχθήκαμε θετικά σχόλια από τους αντιπάλους. Η ομάδα παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα.  Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και αμέσως πρέπει να δούμε τη συνέχεια όπου μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη. Για μας είναι ένας ακόμη τελικός.

Ερώτηση: Παίζει η Energean με μια ομάδα που έχει στόχους στο πρωτάθλημα;

Απάντηση: Ο Ιπποκράτης είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα- εξάδα και διεκδικεί μια θέση στα πλέι οφ. Εχει κίνητρο. Εχει μια τεράστια εμπειρία και γεμάτο ρόστερ. Εμείς πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και με τη βοήθεια του κόσμου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε πάση θυσία τη νίκη.

Ερώτηση: Είναι πιο δύσκολη ομάδα από τον Κόροιβο;

Απάντηση: Είναι διαφορετική ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει παραπάνω εμπειρία.

Είναι ένας ακόμη τελικός μπροστά μας.  Δεν αλλάζει κάτι για μας.

Κρατάμε τα θετικά σημεία από το ματς με τον Ηρακλή και δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε.  Από εκεί και πέρα πρέπει να καταθέσουμε ψυχή στο ματς με τον Ιπποκράτη.

Ερώτηση: Έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα στη μάχη της παραμονής;

Απάντηση:  Νομίζω όχι. Οι θέσεις έχουν κλειδώσει όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Απλά εμείς πρέπει να περάσουμε στα πλέι άουτ.

Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα εντός και να πάρουμε φυσικά και εκτός έδρας νίκες. Δεν πρέπει όμως να αποπροσανατολιστούμε.  Βλέπουμε μόνο τον Ιπποκράτη Κω που είναι ματς κατηγορίας. Δεν υπάρχει άλλα αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση, να έχουμε διάρκεια και κυρίως να δώσουμε τη ψυχή μας.

Ερώτηση: Δείχνει σημάδια βελτίωσης και προσαρμογής  ο Μπουντερλεβίτσιους;

Απάντηση: Ναι αυτό φαίνεται από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι. Με τον Ηρακλή ήταν θετικός αν και τον πιέσανε σε μεγάλο βαθμό . Μοίρασε το παιχνίδι, δημιουργεί και σκοράρει σε κάποιες περιπτώσεις . Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

 

Στις 17.00 το ματς με Ιπποκράτη

Στις 17.00 του Σαββάτου θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Δεν αλλάζει η ώρα για συγκοινωνιακούς λόγους.

 

Είχε κερδίσει τον Σεπτέμβριο  άνετα στο Κύπελλο

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018 η Energean υποδέχτηκε στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Ιπποκράτη Κω για το Κύπελλο Ελλάδας. Τότε είχε πετύχει μεγάλη νίκη με 90-72.

Στο ρόστερ ήταν ο Μίτροβιτς που έφυγε στη διάρκεια του πρωταθλήματος όμως εκείνη τη μέρα ήταν πολύ καλός με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-32, 68-60, 90-72.

Οι συνθέσεις.

Energean Kavala BC:  Ετινόσα 20, Μίτροβιτς 14, Παπαζούδης 3, Καμάρας 8, Ναούμης 10, Προδρόμου 5, Σταματογιάννης, Κουμλέλης 17, Πιεβάλιτσα, Φλιάτης 4, Σκλήβας 7, Παππάς 2.

Ιπποκράτης Κω: Λάανε 7, Μαστόρος 5, Σκούφης 6, Τρύπας 3, Ναούμης 12, Καλαμπάκας 2, Ασημακόπουλος 17, Χατζηνικόλας 7, Χαρίσης 13, Καραθωμάς, Λάμπρου.

 

Διαβάστε επίσης