• 26 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7 : « Δεν είχαμε συγκέντρωση στις επιλογές μας»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7 : « Δεν είχαμε συγκέντρωση στις επιλογές μας»

Δηλώσεις για την ήττα της Ενωσης στα Μουδανιά από το Πευκοχώρι έκανε ο προπονητής του Καβαλιώτικου συγκροτήματος Ανδρέας Καραπιπερίδης.  Για τη συνέχεια τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια που απομένουν είναι τελικοί όσον αφορά την άνοδο στην Α2. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στα Μουδανιά.  Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και η Ενωση έχασε από  το  Πευκοχώρι;

Απάντηση:  Ηταν ντέρμπι από την αρχή του παιχνιδιού.  Οι δυο ομάδες είχαν το κίνητρο για να πάρουν τη νίκη. Οι δυο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, να ανέβουν στην Α2 κατηγορία. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι.  Δυστυχώς δεν είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και ειδικά στο τέλος.  Με αποτέλεσμα να δώσουμε εύκολες φάσεις στον αντίπαλο. Στο κομμάτι της άμυνας επίσης δεν ήμασταν σε αρκετά σημεία συγκεντρωμένοι.

Δεν είχαμε καλές επιλογές και κάναμε λάθη που συνήθως δεν μας χαρακτηρίζουν.  Ηταν ένα από τα κλειδιά. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει παραπάνω στο παιχνίδι.  Ηταν περισσότερο αποφασιστικός στα τελευταία  λεπτά και πήρε το αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Μας φέρνει πίσω αυτό το αποτέλεσμα;

Απάντηση: Δεν είναι και η καταστροφή.  Ισως να μας κάνει και καλό. Εχουμε κάνει αρκετές υπερβάσεις σε παιχνίδια εκτός έδρας οι οποίες έχουν δώσει μεγάλο αέρα στην ομάδα.  Μας επηρέασε πολύ που δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Η απραξία φάνηκε. Συνεχίζουμε είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι για τον κόσμο που ήρθε στα Μουδανιά και ήταν συγκλονιστικός. Δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε τη χαρά στους φιλάθλους μας.

Ερώτηση: Το πρόγραμμα είναι βατό  από εδώ και πέρα;

Απάντηση:  Βατό δεν είναι τίποτα.  Εχουμε 9 αγωνιστικές και κάθε ματς είναι ένας τελικός. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο.  Παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης