Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7 : « Η πίεση σε όλο το γήπεδο άλλαξε την εικόνα μας στο β` μέρος».

 Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7 : « Η πίεση σε όλο το γήπεδο άλλαξε την εικόνα μας στο β` μέρος».

Στους 93,7 μίλησε ο προπονητής της Ενωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης για το παιχνίδι που πέρασε με τη Γέφυρα αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Θέλουμε την άποψη σας για το ματς με τη Γέφυρα. Η Ενωση παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι της;

Απάντηση:   Το παιχνίδι πήγε σε πάρα πολλά φάουλ με αποτέλεσμα να έχει πολλές διακοπές και να πηγαίνει πολύ συχνά στις βολές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό και να ανοίξουμε ταχύτητα σε όλο το γήπεδο.

Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο με τις βολές που κέρδιζε και εκτελούσε σωστά να είναι κοντά στο σκορ. Από εκεί και πέρα γίναμε περισσότερο πιεστικοί στην άμυνα μας. Πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, οπότε βγάλαμε εύκολες φάσεις σε καταστάσεις αιφνιδιασμού.  Ελέγχαμε το παιχνίδι πλήρως από ένα σημείο και μετά με μια διαφορά ασφαλείας και το παιχνίδι κύλησε ομαλά.

Ερώτηση: Καλή ομάδα και η Γέφυρα.

Απάντηση: Το είχε επισημάνει στα παιδιά όλη την εβδομάδα ότι είναι μια ομαδα σκληροτράχηλη, νεανική, αθλητική με παιδιά που  είναι πολύ φιλόδοξα. Όλα τα παιδιά της Γέφυρας  έχουν παίξει στα παιδικό εφηβικά τμήματα καλών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Έχουν παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα και είναι πολύ φιλόδοξα για να παίξουν σε ποιοτικότερο επίπεδο μπάσκετ.

Ερώτηση: Η Ενωση δείχνει και κάποιες δυσκολίες στα παιχνίδια μπορεί να τις ξεπεράσει.

Απάντηση:  Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα από την αρχή της χρονιάς.   Εκεί που πρέπει να πατήσουμε γκάζι το κάνουμε στην κατάλληλη στιγμή και ανταποκρινόμαστε. Πάντα όμως όλες οι ομάδες που παίζουν με τον πρώτο δίνουν τον καλύτερο τους ευατό. Νομίζω ότι καμία ομάδα δε θα έρθει να παίξει με μας, έχοντας χαλαρό ρυθμό. Υπάρχει το κίνητρο  ότι παίζουνε με τον πρώτο και αυτό φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια.

Ερώτηση: Το Πευκοχώρι με αυτή την ήττα που έκανε βγήκε νοκ άουτ;

Απάντηση: Όχι σε καμία περίπτωση.  Εχει ακόμη αρκετές αγωνιστικές και έχει καλό πρόγραμμα. Θα γίνει μάχη. Καμία ομάδα δεν είναι νοκ άουτ.  Εχει δρόμο ακόμη. Ούτε οι Ικαροι Σερρών δεν είναι νοκ άουτ. Παίζουν τώρα με το Χαρίλαο Τρικούπη ενώ θα παίξουν σε κάποια στιγμή με το Πευκοχώρι.

Ερώτηση: Εμείς κοιτάζουμε το Αγρίνιο;

Απάντηση: Εμείς κοιτάζουμε τον ευατό μας πρώτα απ` όλα.  Πρέπει να δούμε παιχνίδι, παιχνίδι.  Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Ασπίδα Ξάνθης και όχι το Αγρίνιο. Είναι ένα παιχνίδι που έχει τη μορφή του τοπικού ντέρμπι και ευελπιστούμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο.

Πάλι βέβαια και με τη Γέφυρα ο κόσμος ήταν συγκινητικός.  Μας έδωσε ώθηση στο β` μέρος.  Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα στους φιλάθλους μας καθώς βέβαια και σε όλους τους αθλητές μας, σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης