• 19 Μαΐου 2024,

Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7: « Ο Νέστος άξιζε την παραμονή και κάτι παραπάνω»

 Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7: « Ο Νέστος άξιζε την παραμονή και κάτι παραπάνω»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Αντώνης Δρακόπουλος μιλώντας για το ματς του Νέστου στο Οφρύνιο αλλά κυρίως για το πρωτάθλημα που έφυγε και την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το ματς του Νέστου με τον Αετό Ορφανού;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι καλό, ήρεμο και χωρίς άγχος από τις δυο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε αρκετά νέα παιδιά μάλιστα κάτω των 16. Είχαμε αρκετές αλλαγές και αυτά τα παιδιά έκαναν προπονήσεις μαζί μου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ερώτηση: Κάνοντας τον απολογισμό από τη μέρα που αναλάβατε τον Νέστο βλέποντας παράλληλα και τον 1ο όμιλο, τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση:  Από τη μέρα που ήρθα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, το πιο σημαντικό που θα κρατήσω είναι ότι η ομάδα στα τελευταία 4-5 παιχνίδια είχε μια ανοδική και σταθερή αγωνιστική απόδοση.   Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων.  Αυτό ήταν το ευχάριστο. Επίσης το ευχάριστο είναι ότι κάποια δείξανε ότι έχουνε μέλλον να βοηθήσουν την ομάδα στη Γ` Εθνική και θεωρώ ότι μερικοί από αυτούς με μια καλή προετοιμασία και με μια καλή πορεία έχουνε τη δυνατότητα να αγωνιστούν ακόμη και σε ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Ο Νέστος φυσικά και άξιζε την παραμονή. Όχι απλώς άξιζε την παραμονή αλλά αν είχαν γίνει κάποιες ουσιαστικές κινήσεις το καλοκαίρι αλλά και το Γενάρη που δεν είχαμε το χρόνο να  κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ενώ εγώ ήρθα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα μπορούσαμε να είχαμε σκαρφαλώσει λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία.   Όχι βέβαια για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφού η ομάδα είχε μείνει αρκετά πίσω. Παρόλα αυτά η αγωνιστική  κατάσταση και η αγωνιστική πειθαρχία που δείξανε τα παιδιά ήταν πολύ  καλή.

Ο 1ος όμιλος ήταν ένας καλός, δυνατός όμιλος. Δεν ήτανε τόσο δύσκολος. Θεωρώ ότι μια ομάδα που θα έχει κάποια οργάνωση και θα κάνει ουσιαστικές κινήσεις μπορεί άνετα να διεκδικήσει την άνοδο του χρόνου.

Ερώτηση: Μένει ο Αντώνης Δρακόπουλος στον πάγκο; Έχουν γίνει περεταίρω συζητήσεις;

Απάντηση: Έχουν γίνει περεταίρω συζητήσεις, η αλήθεια είναι αυτή. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να προχωρήσει γενική συνέλευση και σε ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου. Μετά θα ξανακάνουμε μια πιο επίσημη κουβέντα. Στις γενικές συνελεύσεις τα πράγματα είναι ρευστά, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αυτό που έχω προτείνει στον πρόεδρο Ν. Μπουντρούδη και στη διοίκηση είναι μετά το Πάσχα να επιστρέψουμε τις προπονήσεις γιατί υπάρχει μεγάλο διάστημα μέχρι την έναρξη της επόμενης προετοιμασίας και είναι κρίμα να μείνουν οι αθλητές με τόσο μεγάλη αποχή.

Διαβάστε επίσης