• 30 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Συγνώμη από τον κόσμο, δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα για το στόχο που έχουμε βάλει»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Συγνώμη από τον κόσμο, δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα για το στόχο που έχουμε βάλει»

Δηλώσεις στους 93,7 για την βαριά ήττα της Energean Kavala BC στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας έκανε ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε ότι χρειάζεται μια νίκη εκτός προγράμματος για να αλλάξει και η ψυχολογία.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και έδειξε αυτή την κακή εικόνα η ομάδα σας στο παιχνίδι της Αμαλιάδας;

Απάντηση:  Θεωρώ ότι μια δικαιολογία είναι ότι θεωρητικά ξεμείναμε από καύσιμα. Ηταν κάτι που το φοβόμουν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αφού κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι στην έδρα του Ερμή Αγιάς. Δεν είχαμε διάθεση όλη την εβδομάδα. Φοβόμουν ότι δεν θα είχαμε πολλά ενεργειακά αποθέματα. Κάτι τέτοιο επαληθεύτηκε στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην έδρα του Κόροιβου. Ο Κόροιβος είχε τρομερή ευστοχία στα τρίποντα με 16/25.  Χάσαμε εύκολα και δίκαια.  Παρόλα αυτά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Σίγουρα είναι μια κακιά ήττα που περιμέναμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο ματς που πέρασε. Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.  Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο με τον Ηρακλή στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ερώτηση: Σας προβλημάτισε πάντως η εμφάνιση, είναι πολύ βαρύ το σκορ.

Απάντηση: Σίγουρα με προβλημάτισε.  Δεν είχαμε διάρκεια στις επιλογές μας, στις αποφάσεις μας, στην αμυντική μας λειτουργία. Θα δούμε σήμερα το βίντεο, θα το αναλύσουμε φάση προς φάση.  Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Από την άλλη δεν θέλω να δημιουργώ άλλοθι με την δικαιολογία ότι ο Κόροιβος έδειξε μια ομάδα με πολύ καλά δείγματα.  Ηταν για μας μια πολύ κακή εμφάνιση.

Ερώτηση: Με τους παίκτες συζητήσατε;  Σας είπαν τι έφταιξε;

Απάντηση: Συνήθως μετά τα παιχνίδια δεν συζητάω με τους παίκτες. Είναι μια αρχή μου για μην πούμε κουβέντες που θα είναι εκείνης της ώρας. Αυτό γίνεται και μετά από μια νίκη. Βλέπουμε μετά την εικόνα του αγώνα από το βίντεο και εκεί πάνω συζητάμε. Θεωρώ ότι και οι παίκτες το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δώσουν το μέγιστο της προσπάθειας τους.  Θα προσπαθήσουμε να τονώσουμε τη ψυχολογία και να έχουμε ενέργεια στο ματς που έρχεται.   Σίγουρα με τη βοήθεια του κόσμου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που είναι από τα φαβορί για την άνοδο μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Ερώτηση: Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Απάντηση: Ολοι ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να κάνουμε μια υπέρβαση με μια εκτός έδρας νίκη. Δυστυχώς δεν μας «κάθισε» ούτε μέσα στην έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη, ούτε στον Ερμή Αγιάς. Πρέπει να πάρουμε τώρα μια νίκη μέσα στην έδρα μας. Θεωρώ ότι θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας.  Ο αντίπαλος είναι πολύ ελκυστικός. Πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Ερώτηση: Θεωρείται ότι τα περιθώρια στενεύουν η έχουμε πολύ δρόμο ακόμη;

Απάντηση: Σίγουρα όσο περνάει το πρωτάθλημα τα περιθώρια στενεύουν αλλά ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα.  Εχουμε βάλει ένα συγκεκριμένο στόχο  για τους βαθμούς που πρέπει να πιάσουμε. Απλά πρέπει να κάνουμε μια νίκη εκτός προγράμματος για να ελπίζουμε ότι θα πιάσουμε αυτό τον στόχο. Θα το παλέψουμε…

 

Στις 19 Δεκεμβρίου φιλικός αγώνας της Energean Kavala BC με την ομάδα μπάσκετ με Αμαξίδιο του ΑΟΚ

Η 3η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και η Energean γνωστοποιεί μία σειρά πρωτοβουλιών στην Καβάλα, στον Πύργο και το Ισραήλ με στόχο την ενίσχυση συμπολιτών μας με κινητική αναπηρία αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό τους.

Συγκεκριμένα, η Energean διοργανώνει φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Energean – KavalaBC, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 BasketLeague, και Φίλους της με το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια του Α.O. Καβάλα. O αγώνας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από σειρά εκδηλώσεων, θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου στις 17.30 στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην πόλη της Καβάλας, όπου και η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου από την Energean, ενώ τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου κ. Μαθιός Ρήγας όσο και άλλα στελέχη της εταιρείας θα συμμετάσχουν αγωνιζόμενοι σε αμαξίδια. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση εισιτηρίων, την λαχειοφόρο αγορά και το Bazaar που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα δοθούν στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια του Α.Ο. Καβάλα. Επίσης στη διάρκεια της εκδήλωσης, μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας, του οποίου η Energean είναι σταθερός υποστηρικτής, θα πραγματοποιήσουν το δικό τους Bazaar, τα έσοδα από το οποίο θα δοθούν για την ικανοποίηση αναγκών του Εργαστηρίου.

Διαβάστε επίσης