• 19 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Τεράστια νίκη, μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Τεράστια νίκη, μας έδωσε ώθηση ο κόσμος»

Ο  προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Καστοριά με 76-67:

«  Είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και διαφορετικούς στόχους από εμάς και με πολύ γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις.  Εμείς αυτή τα στιγμή μια ομάδα η οποία νοσεί.  Δυστυχώς όλη τη χρονιά δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε ούτε σε προπόνηση, ούτε σε αγώνα πλήρης.  Οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω των τραυματισμών δίνουν ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στο αποτέλεσμα.  Τεράστια νίκη και αυτό που ζήσαμε με τον κόσμο είναι ανεπανάληπτο. Τεράστια ώθηση από τον κόσμο από την αρχή του αγώνα. Θέλαμε να γίνουμε πιεστικοί σε όλο το γήπεδο για να πάρουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Χωρίς να κάνω εξαίρεση δίνω συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπαζούδη ο  οποίος μπήκε πραγματικά στη φωτιά και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.  Είναι μεγάλη ευτυχία για έναν προπονητή να προπονεί τέτοια παιδιά τα οποία έχουνε υπομονή. Όταν έρθει ο χρόνος θα πάρουνε την ευκαιρία. Πάντα τα προβλήματα των τραυματισμών σε κάνουμε πιο δυνατό. Αδικήσαμε τον ευατό μας μέσα στη Πάτρα. Αυτό που έμεινε είναι η διαφορά που είναι πλασματική και όχι πραγματικά. Ήμασταν μέχρι το 35`-36` μέσα στο παιχνίδι και δυστυχώς στο τέλος καταρρεύσαμε και μας ξέφυγε το παιχνίδι. Είχαμε σήμερα(χθες) περισσότερη ενέργεια, περισσότερο διάθεση και πίστη.  Εκεί που  ο αντίπαλος βγήκε μπροστά, δεν τα παρατήσαμε, ξεκινήσαμε από την άμυνα και βάλαμε σουτ μεγάλα στην επίθεση.

Πάμε σ` ένα παιχνίδι τώρα αρκετά κομβικό όπου το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος και όχι εμείς που θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω στην επιστροφή όλως των παιδιών. Αν είμαστε υγιείς όλοι, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

 

Διαβάστε επίσης