• 25 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης « Ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης « Ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη»

Ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης  έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό,  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει η ομάδα να κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ενώ χαρακτήρισε τη συνέχεια πολύ δύσκολη εκ των πραγμάτων.

Αναλυτικά. 

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: « Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου ειδικά για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο β` μέρος.  Για μας ήταν ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Ίσως αυτό μας φόρτωσε με παραπάνω πίεση και παραπάνω άγχος.  Είχαμε πολλές χαμένες βολές κυρίως στο Α` μέρος.  Αυτό που ζήτησα ήταν να βγούμε κυρίως από την άμυνα με πίεση και ενέργεια. Ηταν το μοναδικό στοιχείο που ζητούσα και το βγάλαμε στο μέγιστο βαθμό στο Β` μέρος.  Βγάλαμε καλές φάσεις γιατί ξεκινήσαμε καλά από την άμυνα και αυτό πάντα δίνει αυτοπεποίθηση στο κομμάτι της επίθεσης. Νομίζω ότι προσφέραμε καλό και ποιοτικό μπάσκετ που για άλλη μια φορά μας στήριξε. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη.  Το ξέρουμε όλοι. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Εύχομαι επειδή είναι και το πρώτο μας παιχνίδι για το καινούριο χρόνο καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους τους παίκτες των ομάδων καλή υγεία.»

Για τον αντικαταστάτη του Γκαμπερόνι είπε τα εξής: « Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι.  Δυστυχώς για μας έφυγε ο Γκαμπερόνι που πρόσφερε πολλά. Ειδικά στο τελευταίο ματς με τον Διαγόρα ήταν πολύ σημαντικός.  Για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η πρώτη μου σκέψη είναι να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Καμάρας.   Ευελπιστώ ότι δεν αργήσει η επιστροφή του.   Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Επίσης προτεραιότητα δίνω στη καθημερινή δουλειά»

Για το αν μπορεί η ομάδα να δημιουργήσει ένα σερί νικών: « Αυτό είναι το επιθυμητό.   Αν μπορέσουμε να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη αυτή τη στιγμή μέσα στο Ψυχικό που είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα μας δώσει άλλη ώθηση.  Για μας προτεραιότητα έχει η προπόνηση. Αν μπορούμε να πάμε βήμα- βήμα.  Αν μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό το βαθμό ενέργειας που είχαμε στο ματς με τον Εθνικό σε εκτός έδρας παιχνίδι νομίζω ότι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης