Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν διάθεση όλοι οι παίκτες»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «   Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν διάθεση όλοι οι παίκτες»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης για τη νίκη της ομάδας του με τον Αλέξανδρο Κιλκίς αλλά και για την απόδοση που είχαν οι δυο νεοαποκτηθέντες Ορφανίδης και Κουντού.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαια έφτασε ο Νέστος στη νίκη με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Κιλκίς;

Απάντηση: Θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε. Μετά από αποχή ενός μήνα περίπου δεν γνωρίζαμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.  Μπόρεσαν τα παιδιά και στάθηκαν πολύ καλά ενώ έβγαλαν και πολύ διάθεση μέσα σ` ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο.  Αυτό το διάστημα με τις καιρικές συνθήκες όλα τα γήπεδα είναι άθλια.   Ηταν πολύ καλοί όλοι οι παίκτες. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με πολλές χαμένες ευκαιρίες ενώ στο β` μέρος το ματς κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο αν και με τις αλλαγές που κάναμε έπεσε κάπως ο ρυθμός.  Πάντως έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές κυρίως στη μεσαία γραμμή γιατί κάποια παιδιά ήταν λογικά να κουραστούν λόγω του αγωνιστικού χώρου. Γενικά όμως και πάλι το παιχνίδι κρατήθηκε στα επίπεδα που θέλαμε εμείς.   Είναι πολύ ερωτηματικό ήταν γυρνάς από μια περίοδο μεγάλη που δεν έχεις παίξει. Τα παιδιά όμως έχουν προσωπικότητα και μπόρεσαν να σταθούν.

Ερώτηση: Από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του Νέστου στη Χρυσούπολη;

Απάντηση: Δε νομίζω. Εχουμε κάνει και καλύτερα παιχνίδια.  Για μένα ήταν ένα παιχνίδι που προσπαθούσαμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό.  Δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.  Ολες οι ομάδες είχανε αδράνεια.   Για μένα το καλύτερο παιχνίδι ήταν με το Σιδηρόκαστρο όπου όλοι βγάλανε μια υπερπροσπάθεια λόγω του γηπέδου.  Κάναμε και άλλα καλά παιχνίδια.

Ερώτηση: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών που έπαιξαν για πρώτη φορά;

Απάντηση:  Ο Ορφανίδης είναι πολυτέλεια γι` αυτή την κατηγορία. Ηταν αλάνθαστος.  Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο σύνολο που έχουμε, με πολύ καλή προσωπικότητα. Παίζει την κατηγορία με κλειστά τα μάτια.   Ο Κουντού δεν μπορούσα να το βάλω βασικό με τρεις προπονήσεις που έκανε με την ομάδα. Καταρχάς έχει άλλη φιλοσοφία απ` ότι είδα.  Τώρα θέλει λίγο προσπάθεια για να τον περάσω κάποια πράγματα που χρειαζόμαστε από την παρουσία του στην ομάδα. Εχει όμως καλά στοιχεία, είναι πολύ καλός παίκτης.

Ερώτηση: Άλλη μεταγραφή ο Νέστος;

Απάντηση: Είναι να κάνουμε μια μεταγραφή από το πάνω ράφι. Θέλει όμως προσεκτικές κινήσεις και ηρεμία. Αν δεν μας καθίσει μια καλή μεταγραφή, δε θα κάνουμε κάτι άλλο.

Ερώτηση: Απουσίες για το ματς της Κυριακής με το Καλαμπάκι;

Απάντηση: Ο Χούσινετς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει.  Εύχομαι να μην βγάλουμε άλλες απουσίες γιατί με αυτά τα γήπεδα, ξέρετε πως δεν είναι δύσκολο να τραυματιστεί κάποιος παίκτης.

 

Διαβάστε επίσης