• 20 Απριλίου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: « Πιστεύουμε στην ομάδα μας, ο ΑΟΚ φαβορί την Κυριακή»

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: « Πιστεύουμε στην ομάδα μας, ο ΑΟΚ φαβορί την Κυριακή»

Δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης αλλά και για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Κεραυνού με τον ΑΟΚ στη Χρυσούπολη, έκανε στους 93,7 ο προπονητής Γιάννης Μαλαματάς.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Δίκαιη η επικράτηση του Κεραυνού μέσα στην έδρα της Ασπίδας;

Απάντηση:  Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η επικράτηση. Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο συν του ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλη αποχή από παιχνίδια και αυτό ήταν εμφανέστατο.   Δεν είχαν ρυθμό οι παίκτες. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε, τα παιδιά τα δώσανε όλα. Βάλαμε ένα γκολ στο 15` και στη συνέχεια χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηκυριάκου για να κλειδώσουμε το ματς.  Δεν απειληθήκαμε πολύ από την Ασπίδα που δημιούργησε μια ευκαιρία μόνο από καραμπόλα μέσα στην περιοχή μας. Στο β` μέρος η επικράτηση της ομάδας μας ήταν καθολική.

Ερώτηση: Τα νέα πρόσωπα που έπαιξαν σας ικανοποιήσανε με την απόδοση τους;

Απάντηση: Ναι τα πήγαν πολύ καλά. Ο Ψαρράς ήταν πολύ καλός κάτω από το δοκάρια ενώ ο Λαζαρίδης ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και σίγουρα είχε πολύ καλή παρουσία. Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία των νέων παικτών. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

Ερώτηση:  Κατά κάποιο τρόπο ο Κεραυνός ρέφαρε και την ήττα του πρώτου γύρου στην πρεμιέρα με την Ασπίδα.

Απάντηση: Αυτό είπα και στα παιδιά ότι δηλαδή είχαμε ένα κίνητρο επιπλέον για να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα τότε.  Τώρα η Ασπίδα έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή σύμφωνα με αυτά που μας είπανε οι άνθρωποι της ομάδας. Είχαμε πολλά κίνητρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να μπούμε μέσα για να πάρουμε αυτό το πολύτιμο τρίποντο.

Ερώτηση: Πεντάδα ο Κεραυνός, μάλλον θα το πιστεύανε ελάχιστοι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Απάντηση: Είναι πολύ ωραίο για την ομάδα του Κεραυνού να είναι στην 4η θέση. Το έχω ξαναπεί ότι πιστεύουμε στην ομάδα μας.  Περιμέναμε μια καλή πορεία. Τώρα που θα τερματίσουμε θα φανεί στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο.  Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και χρειάζεται σοβαρότητα και διάρκεια. Νομίζω όμως ότι τα παιδιά δείχνουνε μεγάλη θέληση και θέλουν να διακριθούνε μέσα από την ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την μέχρι τώρα πορεία μας.

Ερώτηση: Τώρα με τον ΑΟΚ,  ένα τοπικό ντέρμπι.

Απάντηση: Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΑΟΚ.

Εμείς από αυτά τα παιχνίδια έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Όπως έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Από εκεί και πέρα σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και τύχη. Ας κερδίσει ο καλύτερος.

Ερώτηση: Το άγχος και την πίεση μήπως θα τα έχει περισσότερο ο ΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό;

Απάντηση:  Σίγουρα όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι όλα τα παιχνίδια σαν τελικοί. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια ευχάριστη θέση. Είμαστε βαθμολογικά αρκετά καλά. Σίγουρα ο ΑΟΚ θα έχει το άγχος και την πίεση.  Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που υπάρχει φαβορί, αυτό δεν αλλάζει»

Διαβάστε επίσης