• 25 Απριλίου 2024,

Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην προεκλογική Τουρκία

 Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην  προεκλογική Τουρκία

Λιγότερο από εβδομάδα μας χωρίζει πλέον από τις εκλογές στην γειτονική Τουρκία και το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα .

Προχθές σε προεκλογική ομιλία του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Ανατολική Τουρκία ομάδα 200 ατόμων άρχισε να πετά πέτρες στο συγκεντρωμένο πλήθος με αποτέλεσμα η ομιλία να διακοπεί και ο Ιμάμογλου στην κυριολεξία να φυγαδευτεί από το σημείο.

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν χάσει της εκλογές ο Ερντογάν που θέλει να παρουσιάσει στο εσωτερικό της χώρας του , τους αντιπάλους του ως τους μεγάλους προδότες.

 

Έχει δίκιο να φωνάζει και να γκρινιάζει η αγορά γιατί παρά το γεγονός ότι κατέβηκε πολύς κόσμος την Παρασκευή της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑ τα ταμεία τους μείνανε σε χαμηλά νούμερα.

Για αυτό βέβαια δεν φταίνε μόνο οι οικονομικές συγκυρίες της εποχής που ταλαιπωρούν όλους τους Έλληνες καταναλωτές αλλά και οι φειδωλές εκπτώσεις των καταστημάτων που θα πρέπει τουλάχιστον εκείνη την ημέρα να είναι πιο γενναιόδωρες.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε και σήμερα ότι η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ δεν θα πρέπει να χάσει το νόημα της και  κυρίως να μην ξεχάσουμε και τους λόγους για τους οποίους επινοήθηκε.

 

Επικό το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για την καινούργια σχέση της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου.

Ο Αλέξης όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει δήλωσε : «Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας»

Πλατς !

Τι να θέλει να πει άραγε ο ποιητής ;

 

Με αυτή την διήμερα κακοκαιρία που ξεκίνησε από την Θεσσαλία και μας επηρέασε χθες Τρίτη μάλλον πέφτει αυλαία στην περίοδο καιρικής αστάθειας που ξεκίνησε μέσα στον Απρίλιο και έφτασε μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Μάη.

Από εδώ και μετά να περιμένετε άλλα από τον καιρό , πιο καλοκαιρινά.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Άλεξ τον οποίο  είναι αλήθεια ότι πλέον  δεν έχουμε και πολύ εμπιστοσύνη θα πρέπει να ξεχάσουμε την αλάνα που ξέραμε.

Η αλάνα θα περιφραχτεί και δεν θα είναι  πλέον το ιδανικό περιβάλλον για τζόκινγκ και μαθήματα οδήγησης.

Το ερώτημα είναι που θα παρκάρουν  πλέον όλα αυτά τα αυτοκίνητα των λουομένων που θα επιλέγουν  για το μπάνιο τους τα Μπητς μπαρ της αλάνας.

 

Μέσα στον Μάιο έχουμε και τον διαγωνισμό της Eurοvision τον οποίο είναι και πολύ πιθανό να χάσουμε έτσι όπως έχουμε μπλέξει με τα προεκλογικά.

Μητσοτάκης και Τσίπρας μονοπωλούν το ενδιαφέρον και δεν αφήνουν χώρο για άλλους.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ!

Διαβάστε επίσης