Άγγελος Διγκόζης στους 93,7: « Θα έφευγα από μόνος μου, αν δεν πίστευα στη δουλειά μου»

 Άγγελος Διγκόζης στους 93,7: «  Θα έφευγα από μόνος μου, αν δεν πίστευα στη δουλειά μου»

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93,7, ο προπονητής του ΑΟΚ, Άγγελος Διγκόζης.

Κυρίως μίλησε για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της ομάδας ενώ φάνηκε και ο ίδιος πεισμωμένος για τη συνέχεια, λέγοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνει.

Παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα.

*Για το τι πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα: « Εχω στο μυαλό μου, να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δε δικαιώνουν κανέναν.

Οπότε θα κοιτάξουμε με τη Διοικούσα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα.

Με κάποιες διορθώσεις να αλλάξουμε πρόσωπο, για να μην έχουμε αυτές τις ήττες που είναι ντροπιαστικές.  Θαύματα δε γίνονται, το είπα από την πρώτη μέρα. Γνώριζα την ομάδα, πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές.

*Για το μερίδιο ευθύνης που έχει ο ίδιος: «  Σίγουρα έχω μερίδιο ευθύνης. Δε θέλω να πω κάποια πράγματα. Αυτά δε λέγονται στον αέρα. Το δέχομαι ότι έχω μερίδιο ευθύνης. Το παίρνω πάνω μου.  Η εικόνα της ομάδας έπαιξε ήταν καλή εκτός από το ματς με την Αριδαία. Δε μπορούμε να βάλουμε γκολ, ενώ κάνουμε ευκαιρίες.  Αντίθετα δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Αυτό είναι πρόβλημα στην ομάδα ενώ το δουλεύουμε πάρα πολύ».

*Για το αν η ομάδα έχει η δεν έχει ψυχολογία νικητή: «  Μπορώ να πω ότι στο β` μέρος με τη Νάουσα δεν την είχαμε. Μέχρι το 0-1 το πιστεύαμε. Τα παιδιά προσπαθήσανε. Το 0-2 ήρθε στο

χειρότερο χρονικό σημείο και λογικό μετά να υπήρχε μεγάλη κατήφεια.

Δυστυχώς από το πουθενά δεχθήκαμε και ένα τρίτο γκολ. Δε θέλω να μιλήσω για το τι έγινε το καλοκαίρι. Φαίνεται από τη βαθμολογία, ότι πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν».

*Για το αν θα γίνουν μεταγραφές με στόχο την επόμενη χρονιά: « Οι άνθρωποι της Διοικούσας είναι οι μοναδικοί που δε φταίνε. Πιστέψανε κάποιους ανθρώπους. Δεν έχουμε συζητήσει για του χρόνου. Αυτές τις μέρες θα βγούνε κάποιες αποφάσεις. Πρέπει πάντως η ομάδα να ενισχυθεί, το δείχνουν το αποτέλεσμα.

*Για το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί: « Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω σε κάποιους ποδοσφαιριστές, γι` αυτό συνεχίζω το έργο μου. Διαφορετικά θα έφευγα από μόνος μου, αν δεν πίστευα στον ευατό μου και στη δουλειά μου.  Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να αλλάξω όλο αυτό το σκηνικό, θα σηκωνόμουνα και θα έφευγα. Δε θα καθόμουν».

*Φεύγει ο Γιαλούσης ενώ ο Παβίσεβιτς «παίζει» και για Δόξα Δράμας

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίας θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ του ΑΟΚ, ο αμυντικός Λευτέρης Γιαλούσης.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα λυθεί άμεσα. Επίσης φαίνεται ότι για την απόκτηση του Παβίσεβιτς ενδιαφέρεται και η Δόξα Δράμας μετά τον Εργοτέλη.

 

 

Διαβάστε επίσης