Adv_Widget Adv_Widget Adv_Widget Adv_Widget

Άνοιξη 2019 : Υπάρχουν και κάποιοι που την υποδέχτηκαν στα χιόνι@ !Να έχετε υπόψη σας οτι υπάρχουν και αυτοί που υποδέχτηκαν τον Μάρτιο στις χιονισμένες πλαγιές χιονοδρομικών κέντρων.

Όπως το κορίτσι που δεν είναι άλλη απο το ΤΟΥΜΠΑΝΟ Ιωάννη Τούνη που υποδέχτηκε την πρώτη μέρα του Μαρτίου πάνω στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας !

Βρέθηκε στα Πηγάδια πρωτομηνιά και βγήκε και φωτογραφήθηκε στο κατάλευκο τοπίο με ένα μικροσκοπικό μπικίνι αναστατώνοντας όλο εκεί τον οικισμό.

Άλλα κορίτσια θέλουν θάλασσα και το συγκεκριμένο ήθελε βουνό και χιόνι !

Κανένα πρόβλημα.

Ολοι με την τρέλα τους και η Τούνη με τα χιόνια της.

 

Λόγω του Baba Marta που είναι αργία στην γειτονική Βουλγαρία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πολλούς Βούλγαρους και κυρίως είχαμε όλους αυτούς που έχουν αγοράσει σπίτια στην περιοχή και δεν έρχονται μόνο την περίοδο του καλοκαιρού αλλά όλο τον χρόνο και όποτε βρίσκουν ευκαιρία.

Και οι Βούλγαροι φοράνε Μάρτη στο χέρι αλλά ο δικός τους ο Μάρτης είναι σαν αυτά τα καραβόσχοινα που δένουν τα πλοία στους κάβους.

Μπουτρούκια !!!

Θα πρέπει να κάνεις βαράκια για να σηκώσεις αυτό τον Μάρτη που φοράνε οι Βούλγαροι.

Baba Marta και μπάμπα Μάρτης στον καρπό !

Απο εδώ και μετά μπαίνουμε σε μία εποχή που οι κατεβασιές των Βαλκάνιων τουριστών θα είναι πιο συχνές αν και φέτος θα πρέπει να υπολογίζουμε περισσότερο και την γείτονα Τουρκία που επιστρέφει για να πάρει το μερίδιο που δικαιούται στην συγκεκριμένη αγορά.

‘Ηδη τα πρώτα στοιχεία για το καλοκαίρι που έρχεται δίνουν άνοδο στην τουριστική κίνηση της Τουρκίας που τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια για πολλούς και διαφόρους λόγους παρουσίασε μία κάμψη την οποία και επωφεληθήκαμε εμείς.

 

Οι διοργανωτές της Αλφαβητοπαρέλασης δηλώνουν ικανοποιημένοι και υπόσχονται ακόμα περισσότερα πράγματα του χρόνου.

Εξετάζεται η περίπτωση του χρόνου με την Αλφαβητοπαρέλαση να έχουμε και άλλες παράλληλες δράσεις που θα δώσουν στον θεσμό νέο ενδιαφέρον και θα του δώσουν και μεγαλύτερη διάρκεια απο την σημερινή που είναι σχεδόν δύο ώρες.

Μακάρι να υπάρξει αυτή η αναβάθμιση και γιατί οχι η Αλφαβητοπαρέλαση να γίνει απο του χρόνου και διήμερο.

Απο δίωρη , διήμερο , γιατί οχι ;

Απλά θα χρειαστεί η συνεργασία και άλλων συλλόγων , θεσμών προκειμένου να το πετύχουμε αυτό.

 

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για καλό καιρό όλη την εβδομάδα παραμένει και μάλιστα για το Σάββατο που μας έρχεται η πρόβλεψη κάνει λόγο για 18 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι.

Καταλαβαίνετε οτι είμαστε έτοιμοι μετά απο αρκετά χρόνια να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα κάτω απο τον ήλιο και οχι δίπλα στο τζάκι ή στο καλοριφέρ.

Με τέτοιο καιρό και τέτοιες θερμοκρασίες αλλάζει ο χάρτης.

Σε αντίθεση με το κορίτσι της σημερινής μας φώτο εμείς επιλέγουμε την θάλασσα για να υποδεχτούμε την άνοιξη.

Είναι θέμα γούστου και ψυχολογίας.

Άλλοι θέλουν θάλασσα και άλλοι θέλουν βουνό.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι παρά το γεγονός οτι είμαστε πολύ κοντά στην άνοιξη, σχεδόν την χαϊδεύουμε.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί πρώτα ο θεός.

Αντιμετωπίστε και αυτή την ημέρα με καλή ψυχολογία και καλή διάθεση.

Βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και πάμε παρακάτω.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker