• 14 Μαΐου 2024,

Ανώτερος ο Κεραυνός Πέρνης και 4-1 μέσα στον Ατρόμητο Χαλκερού(φωτό)

 Ανώτερος ο Κεραυνός Πέρνης και 4-1 μέσα στον Ατρόμητο Χαλκερού(φωτό)

Ο Κεραυνός Πέρνης ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή και σίγουρα την ποιότητα στο ρόστερ για να κερδίσει με 4-1 τον Ατρόμητο Χαλκερού. Παράλληλα παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν νωρίς δυο γκολ, μπήκαν στο παιχνίδι μάλλον απρόσμενα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αλλά στην επανάληψη πάλι ο Κεραυνός ήταν καλύτερος.

Στο 5` ο Τζιβανόπουλος με πλασέ από πλάγια θέση το 0-1. Στο 20` μετά από φάση διαρκείας και κόντρες, ο Αλήογλου το 0-2. Στο 45+ με πέναλτι(χέρι του Μπαμπατζάνη) ο Κοπανάκης το 1-2.

Στο 60` το 1-3 από τον Κριεζή αφού προηγήθηκε σουτ του Μπουλγούρα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 75` σουτ του Μπουλγούρα(κορυφαίος του Κεραυνού) εξαιρετική απόκρουση του Καζανίδη σε κόρνερ και στο 80` πολύ ωραίο σουτ του Βορίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88` ο  Κριεζής με ατομική προσπάθεια και πλασέ το 1-4.

Οι συνθέσεις.

Ατρόμητος Χαλκερού: Καζανίδης, Σιδηρόπουλος Ι 81` Κιτσικόπουλος, Νικολαϊδης, Ταξίδης 67` Χάσα, Καβουρίδης, Κοπανάκης, Σιδηρόπουλος Κ, Βορίδης, Γοριδάρης, Πουρλουκάκης 29` Μυτιληναίος, Καλαϊτζής 34` Γλεντίδης.

Κεραυνός Πέρνης: Γεωργούσης, Καλτσάς, Μπουλγούρας, Μπαμπατζάνης, Κωνσταντάρας 90+ Τοπαλίδης, Σουκρήογλου 87` Προύντζος, Τζιβανόπουλος, Μπουτζούρογλου, Δεσύλλας 68` Μπανάσας, Αλήογλου 82` Καρύδης, Κριεζής.

Διαβάστε επίσης