• 4 Μαΐου 2024,

«Ανταπόκριση» των Παραμυθάδων από το 4ο Φεστιβάλ Κεραμικής «Γαία»

 «Ανταπόκριση» των Παραμυθάδων από το 4ο Φεστιβάλ Κεραμικής «Γαία»

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, η ομάδα των Παραμυθάδων συμμετείχαμε στο 4ο Φεστιβάλ Κεραμικής τέχνης «Γαία» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Εργαστήρι Κεραμικής «Γαία» της Στέλλας Ρόκου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Το κάστρο», στον υπέροχο χώρο της Παλιάς Μουσικής (τζαμί Χαλήλ Μπέη) στην περιοχή της Παναγίας.

Για άλλη μια χρονιά παιδιά και γονείς τίμησαν με την παρουσία τους το φεστιβάλ και ήρθαν να χαρούν, να παίξουν και να μάθουν για την κεραμική τέχνη, δημιουργώντας με την δική τους φαντασία όμορφα αντικείμενα και κοσμήματα!

Ο πηλός, η μουσική, οι χαρούμενες φωνούλες των παιδιών, τα χεράκια γεμάτα χρώματα και τα βλέμματα όλο προσμονή για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, κυριαρχούσαν στην όμορφη γιορτή! Μετά το τέλος των δράσεων τους τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι, είχαν την δυνατότητα να ακούσουν παραμύθια από την ομάδα μας.

Μέσα σε ένα παραδοσιακό ζεστό χώρο συναντήσαμε τους φίλους μας και τους ταξιδέψαμε σε μέρη μακρινά, εξωτικά και γεμίσαμε την φαντασία τους με όμορφες εικόνες και όνειρα! Με γεμάτη την ψυχή μας από τα ζεστά βλέμματα τους, τα γλυκά χαμόγελά τους, τελείωσε άλλη μια υπέροχη βραδιά και το 4ο Φεστιβάλ Κεραμικής «Γαία» αναναιώνοντας το ραντεβού του για τον επόμενο χρόνο. Συμμετείχαν οι Παραμυθάδες: Αδελαϊδα Ράπτη, Ζωή Τσαπανίδου και Χρήστος Π. Τσίρκας

(Της Παραμυθοανταποκρίτριάς μας Ζωής Τσαπανίδου)

Διαβάστε επίσης