• 25 Απριλίου 2024,

Ανταποκρίθηκαν μόνο οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο

 Ανταποκρίθηκαν μόνο οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υπεύθυνος τομεάρχης της περιφερειακής ενότητας Καβάλας και βουλευτής ΝΔ του Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς. Προσκεκλημένα σε μια συνάντηση γνωριμίας ήταν τα μέλη της ΝΟΔΕ και τα στελέχη του κόμματος για την ΠΕ.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση παρά την κινητοποίηση που είχε προηγηθεί εκ μέρους του προέδρου Μπάμπη Δράκου. Έτσι η συνάντηση σώθηκε ως προς τα προσχήματα, καθώς τον κ. Γεωργαντά υποδέχθηκαν πρώην βουλευτές και άλλα στελέχη.

Σύμφωνα με δηλώσεις που παραχώρησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Ντίνος Κλειτσιώτης, ο κ. Γεωργαντάς ως τομεάρχης της ΝΔ υπεύθυνος για την ΠΕ Καβάλας και Δράμας, είναι αρμόδιος και για τις διαδικασίες συγκρότησης του επόμενου βουλευτικού ψηφοδελτίου. Κατά τον κ. Κλειτσιώτη, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του κόμματος, ο κ. Γεωργαντάς θα καταθέσει την πρότασή του στα αρμόδια όργανα και στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως σημείωσε επίσης ο Ντίνος Κλειτσιώτης, η πρόταση Σπανάκη για εκλογή υποψήφιων βουλευτών από τη βάση του κόμματος, διατυπώθηκε σε ένα από τα προηγούμενα συνέδρια του κόμματος αλλά μάλλον δε θα υλοποιηθεί. Αποχωρώντας από την Καβάλα ο κ. Γεωργαντάς υποσχέθηκε πως σύντομα θα επανέλθει.

Ο κ. Κλειτσιώτης που μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ και για άλλα θέματα, γνωρίζοντας τα ισχύοντα στην τοπική αγορά, παρατήρησε μεταξύ των άλλων: «Για την τοπική οικονομία παρατηρούμε χαμηλούς τζίρους. Ανάκαμψη δεν υπάρχει. Κίνηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρατηρήθηκε μόνο στην εορταστική περίοδο αλλά κι αυτή οφείλονταν στα επιδόματα. Μακάρι να συνεχιστεί η αύξηση του τουρισμού. Αλλά τα γεγονότα στην Τουρκία δεν πρέπει να τα υποτιμούμε. Μας ανησυχούν οι απαράδεκτες δηλώσεις Ερντογάν».

 

Διαβάστε επίσης