Η Καβάλα στη συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ

 Η Καβάλα στη συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η τακτική γενική συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ελλάδος παράλληλα με το 2ο διεθνές συνέδριο. Η Καβάλα εκπροσωπήθηκε και δε θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας είναι ιδιαίτερα δραστήρια και πρόσφατα εξέλεξε τους αντιπροσώπους της για τις γενικές συνελεύσεις της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην Αθήνα, προκειμένου να παραστούν στη γενική συνέλευση της συνομοσπονδίας, βρέθηκαν ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Μάκης Δημητριάδης, ο Παναγιώτης Αρσονιάδης, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Θόδωρος Χατζηχρήστος. Μάλιστα, ο Μάκης Δημητριάδης εκφώνησε και ομιλία στις εργασίες της γενικής συνελεύσεως που πραγματοποίησε η ΓΣΕΒΕΕ.

Χθες μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ σημειώνοντας αναλυτικότερα: «Στο 2ο διεθνές συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα και τα δεδομένα στους επαγγελματοβιοτέχνες κάθε χώρας. Κλήθηκαν και μίλησα εκπρόσωποι επαγγελματοβιοτεχνών από διαφορετικές χώρες της κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Οι ομιλίες των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη κατά την έναρξη της γενικής συνελεύσεως της ΓΣΕΒΕΕ έβριθαν υποσχέσεων. Κάποιο επιμέρους θέμα τοπικούς ενδιαφέροντος δεν απασχόλησε τη γενική συνέλευση».

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΟΕΒΕ Καβάλας Γιάννη Παναγιωτίδη προσκλήθηκε προκειμένου να επισκεφθεί εκ νέου την Καβάλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καβαθάς. Ταυτόχρονα, η καβαλιώτικη ΟΕΒΕ προετοιμάζεται ώστε να φιλοξενήσει μία ακόμη συνάντηση προεδρείων των ομοσπονδιών της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, μεταξύ των οποίων επικρατεί κλίμα αγαστής συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης