• 20 Απριλίου 2024,

Άντε και καλό χειμώνα …

 Άντε και καλό χειμώνα …

Σίγουρα η πτώση της θερμοκρασίας απο την Τρίτη και μετά αλλάζει τον χάρτη και σοβαρεύει τα πράγματα όσο αφορά τον φετεινό χειμώνα.

Μπορεί η θερμοκρασία να ανέβει και πάλι προς το τέλος της εβδομάδας αλλά θα είναι κάτι προσωρινό.

Ηδη έχουν  πέσει τα πρώτα χιόνια στα βουνά και οι σκέψεις μας είναι πλέον άκρως χειμερινές.

Το άλλο που πρέπει να σημειωθεί είναι οτι απο την άλλη εβδομάδα ο εορταστικός διάκοσμος των Χριστουγέννων θα μπουκάρει στην καθημερινότητα μας με οτι αυτό συνεπάγεται.

Βέβαι υπάρχουν και οι βιαστικοί που έχουν ήδη στολίσει και το δέντρο και το πραδοσιακό γκί στην είσοδο του σπιτιού.

 

Μετά την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο θέμα προκειμένου να ασχληθούν οι χρήστες του Face Book που λειτουργεί σαν γήπεδο ποδοφαίρου αφού εκεί οι περισσότεροι μπαίνουν για  να βρίσουν και να ξεσπάσουν.

Αυτοί που για διαφόρους λόγους δεν πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί ίσως να μην τους αρέσει το ποδόσφαιρο προτιμούν την ευκολία που τους προσφέρει ( στο πιάτο) το γήπεδο του Face Book όπως μπορούν με την ίδια ευκολία να ξεσπάσουν και να βγάλουν το άχτι τους.

Η πλατφόρμα επικοινωνίας του FB είναι ο ιδανικός χώρος για να γίνει η τρίχα , τριχιά !

Όλοι έχουν άποψη για όλα και μπορούν να την εκφράσουν χωρός φόβο και πάθος.

 

Προχθές ο Αντ1 πρόβαλε την κλασική ελληνική ταινίαΓΟΡΓΟΝΕΣ και ΜΑΓΚΕΣόπου εντελώς τυχαία αυτή την περίοδο στην Αθήνα έχει μεταφερθεί και στο σανίδι με τις γνωστές ιστορίες (για αγρίσους) με το φόρεμα της πρωταγωνίστριας Μαρίας Κορινθίου.

Στην συγκεκριμένη ταινία εμφανίζεται και ο Γιάννης Πουλόπουλος ώς ο βασικός ερμηνευτής των τραγουδιών της ταινίας που έχει ίδιο μαλί με αυτό του Φερνάντο Σάντος.

Απλά ο Πουλόπουλος είναι πιο ανοιχτός στα χρώματα.

Σε όλες τις ελληνικές ταινίες εκείνης της καλής εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο όπου εμφανίζεται ο Πουλόπουλος γιατί η ταινία “ΓΟΡΓΟΝΕΣ και ΜΑΓΚΕΣ” δεν είναι η μοναδική , βγαίνει πίσω απο κάτι κολώνες κρατώντας στα χέρια του πάντα μια κιθάρα.

Καμαρούλα μια σταλιά και νάτος ο Πουλόπουλος ξεπροβάλει ανάμεσα απο κάτι ψαράδικα δίχτυα που πέφτουν ως ντεκόρ απο το ταβάνι της ταβέρνας.

Σε άλλη ταινία  που την μουσική έχει γράψει πάλι ο Πλέσσας ο Γεωργίτσης είναι ερωτευμένος με την Ζωίτσα την Λασκάρη και κάθεται και πίνει.

Στο δεύτερο ποτηράκι και καλά γίνεται ΤΑΠΑ  και τον κουβαλάνε.

Αυτές οι ταινίες είναι φοβερές και για τον λόγο αυτό έχουν και μεγάλη απήχηση.

Όσες φορές και να τις δούμε δεν τις χορταίνουμε.

 

Ανεβαίνει το θερμόμετρο όσο αφορά τις εκλογές του επιμελητηριου με τον Παύλο Ζησίμου να βγαίνει στην αντεπίθεση και να ζητά την παραίτηση υποψηφίου με τον Μάρκο Δέμπα η σύζυγος του οποίου είναι μέλος της επιτροπής των εκλογών.

Πολλά λόγια , πολλές δηλώσεις και φωνές χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Θα πρέπει όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι  να ρίξουν τους τόνους και να προστατεύσουν και το θεσμό αλλα και την διαδικασία των εκλογών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και σύμφωνα με τα λεφτά που διεκδικεί ο Λάτσιος απο την Μενεγάκη, η Ελένη τα 20 χρόνια εργασίας στην τηλεόραση έχει βγάλει περίπου 9 εκατομμύρια και 974 χιλιάδες ευρώ.

Είναι πολλά τα λεφτά Ελένη και μπράβο που με την μαγκιά σου και την τσαχπινιά σου έβγαλες τόσο χρήμα.

Γιατί ρε λεβέντες δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

Και τον τρόπο αυτό τον έχει η Μενεγάκη.

20 χρόνια στην τηλεόραση με νιαουρίσματα και πακτωλός χρημάτων.

 

Διαμαρτύρεται ο κόσμος γιατί μια σημαία στον Δημοτικό Κήπο είναι ανάποδα και στο παρκάκι μπροστά στις καμέρες κυματίζει μεσίστια.

Υπάλληλοι του Δήμου θα πρέπει να επέμβουν και να διορθώσουν τα κακώς γραμμένα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι ύποπτοι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει. Παραμένουμε αισιόδοξοι και επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης